|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najbardzziej nie lubię tego zadania z grzybami i tej cmentarnej łamigłówki. Najłatwiejsze jest uszczęśliwianie, pojedynki i dostarczanie składników.
![]() Ps Czy wie ktoś o co biega w tejłamigłówce z grobami?? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w ktoryms temacie na forum bylo to opisane ale niestety nie wiem gdzie warto poszukac
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja tlko raz miałam tą łamigłówke i po chwili zrobiłam to zadanie.Klikałam i tak sie jakoś ułozylo
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dla mnie najlepsze zadania to cmentarna łamigłówka i pojedynki a nie lubie jak trzeba cos komuś dosatarczyć lub znaleźć jakiś składnik nie luie też tych idiotycznych chmur
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najlepsze- pojedynki i znaleźć kogoś kto ma jakiś składnik
Najgorsze- cała reszta!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam wrecz uszczesliwiac ludzi, przekazywac im skladniki(nie kradne!), a pojedynki...takie sobie. Nienawidze grzybkow!!! Zagadka z grobami- udaje mi sie przez przypadek(nie wiem o co chodzi). Chmurki- moga byc, ale czasami sa juz okropne...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
dla mnie najfajniejsze zadanie to hmnn dostarcz komuś coś ja to zawsze sobie biore...
heh prawie zawsze a najgorsze to hmmmmnnn...... chmurki i rozwesel kogos! |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja nienawidze tej lamiglowki a najbardziej lubie te chmurki bo najlatwiej je stegowac. Ale fajny jest tez wyscig muchomorow ale ostrzegam nie radze scigac sie z wrozka i toddem. Wrozka ma teleport a tood biega.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie pomniki i pojedynki najgorsze są muchomory :/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |