|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zgodze się z tobą WiLa też to lubię, ale nie cierpię grzybków póki nie miałem kamienia teleportacji potem to było prościutkie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No właśnie, te grzybki są okropne! Mój sim aż zadyszki dostał, a i tak nic z tego nie wyszło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak wogóle przekazać komuś jakiś przedmiot? Albo poukładać te groby? No bo mi sprzedawcy rzadnych zadań nie dają! ;( ;( :1smutny: :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
*Problem muchomora (musisz dotknąć jak najwiecej muchomorów) *Usypiający obłok (wokół ciebie pokazują sie usypiające obłoczki, a ty rzucając na nie zaklecia niszczysz je- męczące zajecie :\ ) *Znajdz przedmiot (Jeśli znajdziesz przedmiot o ktorym mowi sprzedawca dostaniesz nagrode. O ten przedmiot pytasz innych simów w Abrakadabrowie) *Straszna nagrobna łamigłowka ( Trzeba podnieść wszystkie nagrobki. Lecz jeśli podniesiesz jeden kładą sie nastepne. To w sumie zagadka na myślenie ![]() * Pomóż komuś (Rozwesel jednego z przyjaciół sprzedawcy) * Dostawa ( Musisz po prostu dostarczyć komuś jakiś przedmiot, który da ci sprzedawca) *Magiczna arena ( Jeśli twój sim zostanie wyzwany na pojedynek i zwycięży- dostanie cenny składnik) To by było na tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja kocham te obloki,dawanie innym albo jak jest mi potrzebne to se zabieram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie lubię Grzybków a uwielbiam pojedynki i chmurki a takrze szukanie kupców!!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
muchomory ... --'
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Gdzie je macie?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nieznosze muchomorów i uszczęśliwiania innego sima.
Za to lubię szukanie jakiegoś przedmiotu u innych simów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|