|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo szybko dodałaś odcinek.
![]() Zdjęcia udało mi się jednak otworzyć. Wszystkie są świetne, bardzo podobają mi się ujęcia. Tylko to zdjęcie z Moniką z bliska jest trochę rozmazane.Wydaje mi się, że piszesz coraz ładniej, lepiej dobiersz słowa, to jednak zabrzmiało nieco komicznie: "- Tak, mnie też jest ciężko. Ale musimy walczyć i będziemy walczyć. Musi być dobrze i będzie, rozumiesz?- pytał groźnie." Jakby jej groził. ![]() I to zabrzmiało odrobinkę dziwnie, choćby dlatego, że telefonu się nie odkłada, tylko słuchawkę (wiem, wtedy z kolei byłoby powtórzenie ):"W tym momencie z słuchawki wydobył się dźwięk odłożonego telefonu..." Poza tym wszystko dobrze, tylko w pewnym momencie, podczas rozmowy Romana z Iwonką zaczęłaś powtarzać co chwilę słowo "dziecko". I "misiu". ![]() Ciekawie pokierowałaś wydarzeniami, jednak czytając dział "TS2 Ooo muszę to mieć!" można było się domyśleć, że chodzi o raka, bo szukałaś tej chusty. ![]() Przypuszczam, że Monika pokona chorobę, ale może na przekór zrobisz inaczej. ![]() Czekam na następny odcinek, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Naprawdę bardzo interesujące fotostory
Tylko żałuję, że tu wcześniej nie zajrzałam, bo teraz musiałam czytać wszystkie odcinki po kolei od razu A chyba w 4 czy to bylo w 5 odcinku rzuciło mi się w oczy nazwisko Koks Bo mi się przypomniał mój dawny nauczyciel fizyki (Tak go przezywaliśmy) Czasami zdarzają się drobne literówki zdarzają się drobne literówki A ta kobieta w 1 odcinku to pewnie Anna? Tylko starsza?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Odcinek jest fajny, jedynie na jedym z zdjęć widać kryształek. Do sali pewnie wszedł Roman.
Ta kobieta na początku FS to Anna bo nawet pisze :p Ta dziewczyna co sie nią opiekuje mówi do niej :"Pani Anno"
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
1. 10 odcinek nie będzie ostatnim. Piszę, że ten 9 to ostatni który daję tak szybko, bo w czwartek do szkółki i się uczyc muszę
2. Troche nie rozumiem co wy zgadujecie kto to ta starsza pani. Przecież tak jak mówił Toxic ta opiekunka mowi do niej "PANI ANNO". 3. Nie, do sali na pewno nie wszdł Roman .Odcinek 10 napisany, jutro zdjęcia i na forum
Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 01.05.2006 - 19:12 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Hejka!
To ja tutaj wpadłam z zamiarem przeczytania pierwszego odcinka, a tak mnie to wciągnęło, że przeczytałam wszystkie dotychczasowo napisane odcinki. Płynnie się czyta i jeszcze lepiej, bo nie ma dużych błędów. Chylę czoła dla ciebie, bardzo mi się podoba to fs Booooskie Czekam z niecierpliwością na kolejny odcineczek...Pozdrawiam
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|