|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak ci sie podoba? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 70.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 10.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 10.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 10.00% |
Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Miałam tu całą książkę zilustrować, ale nigdzie nie ma Luwru, a ja nie potrafię zrobić!!! :/
Robert Langdon siedział przy komputerze...rozmyślał. "Teraz mam żonę nie jestem sam jak przedtem i co najważniejsze kocham ją nad życie". Od feralnego dnia, kiedy to naukowiec został wmieszany w morderstwo Jaquesa Sauniera, zakon Syjonu nie miał przed nim tajemnic, tylko kto teraz zostanie wielkim mistrzem… Marie, babcia Sophie, jego małżonki, mówiła, że Langdon zna go bardzo dobrze, że jest mu tak bliski jak nikt inny… ![]() To rozmyślanie przerwał głos wnuczki Sauniera: ![]() - Kochanie chodź już obiad gotowy - Tak już idę- powiedział- Marie dzisiaj przyjeżdża? - Mhm. - Podoba ci się domek, kupiłem go specjalnie dla ciebie, żebyśmy mieli gdzie jeździć na wakacje. - Jest śliczny- odpowiedziała głaszcząc rękę męża - Ale ty nic nie jest tak piękne jak ty - Och jakiś ty romantyczny- zaśmiała się Sophie ![]() Ich rozmowę przerwał trzask w korytarzu: - Co to? - Nie wiem jestem pewna, że zamknęłam drzwi, pójdę sprawdzić Ale nie zdążyła, do pokoju weszła jej babcia, Robert i Sophie siedzieli jak zamurowani: ![]() - Wiem , że miałam być wieczorem, ale stwierdziłam, że żeby Wam powiedzieć coś ważnego to będę miała za mało czasu na rozmowę z wnuczką.- uśmiechnęła się do niej- Więc kiedy będę miała prawnuka Langdon i Neveu wybuchneli śmiechem: - Jeszcze nie prędko- powiedział Robert- Nie jesteśmy gotowi Wieczorem cała trójka usiadła na sofie przed kominkiem, Marie zaczęła mówić: ![]() - Dużo się naradzaliśmy i zrobimy wyjątek, jako, że nie ma seneszali, wielki mistrzem zakonu będzie... __________________________________________ Akcja dopiero się rzkręca więc prosze o cierpliwość!!! To moje pierwsze fs proszę o rzetelną krytykę! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|