Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.05.2006, 20:18   #1
~Perlié~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nasty
to nie jest mini dodatek, po prostu taki jak ns, nż etc. tylko teraz nie ma sie co kierowac takimi niklymi wiadomosciami, bo to od osoby do osoby przechodzi, kazda cos doda, przekreci - nigdy nic nie wiadomo. jedno jest pewne, ze bedzie nowy dodatek.
Nasty Kochanie moje ale tym dodatkiem bedą zwierzaczki? :> noo mam nadzieje, ze prócz kotów i psów bedą chomiki, króliki, itp itd pozdro dla Ciebie *,*
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.05.2006, 18:54   #2
Camerio

Reputacja: 18
Domyślnie

No.. Wiedziałem że coś nie wypali. No nic... Mam nadzieję że (tak samo jak Dan) wyjdzie to na CD chociaż mam oryginalną grę.
Camerio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2006, 08:48   #3
Camerio

Reputacja: 18
Domyślnie

Słowo "Pets" znaczy Domowe Zwierzęta, więc zoo chyba nie będzie :con:
Camerio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2006, 09:04   #4
magda_909
Guest

Domyślnie

No a ja w tym momencie moge pożgnać sie z the sims 2 pets,
ponieważ kolega właśnie zwrócił mi grę podstawową, z pękniętą
pierwszą CD. Nie mam zamiaru kupowac nowej, a znając moje zmaiłowanie do formatów szybko się pozbęde simsów z dysku. Kurde.
A tak sie pięknie zapowiada. Po filmiku nie bardzo to mi wygląda
na minidodatek. Cholerka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2006, 19:33   #5
WITAMINKA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał magda_909
pierwszą CD. Nie mam zamiaru kupowac nowej, a znając moje zmaiłowanie do formatów szybko się pozbęde simsów z dysku. Kurde.
na minidodatek. Cholerka
Miałam taki sam problem i napisałam do pomocy technicznej. Wysłałam mail-a o takiej treści:

"Mam problem. Mam orginalne The Sims 2. W szóstej klasie pożyczałam je prawie każdemu w klasie. Miałam zawsze patrzeć po oddaniu, czy żadna płyta nie jest uszkodzona, ale jakos tego nie robiłam. Dopiero koleżanka zwróciła mi uwagę, że płyta jest pęknięta(tylko jedna -DISC 1. Ja tego nie zauwarzyłam, bo mam The Sims 2 Na Studiach(też orginał) i w to gram. Nie wiem, kto uszkodził płytkę(normalnie jestem taka idiotką, że nie sprawdzałam!!), więc jego nie mogę obciażyć kosztami za nową grę. A teraz jak chce sobie kupic The Sims 2 Nocne Życie, to może trzeba będzie wkładać płytke z jedynki! Nawet jeśli nie, to planuję zakup nowego kompa, wię Simy trzeba będzie instalować od początku! Co mam zrobić?! (Ciekawa jestem, czy trzy pozostałe płytki działaja, peknięte nie sa)"

I dostałam taką odpowiedz od Marcina Kaminskiego:

"Centrum Pomocy prowadzi wymiane plyt numer 1 z gry Sims/Sims2. Wymiana uszkodzonego nosnika jest darmowa, jednak mozliwa tylko na podstawie paragonu. Czy posiadaja Panstwo dowod zakupu na gre Sims?"

Ja na to:

"Tak, mam paragon na zakup The Sims 2."

A On na to :

"Prosze wyslac gre (pelny komplet: wszystkie plyty, instrukcje, pudelko, paragon) na adres:

GAMETRIX
ul. Domaniewska 39A
Budynek C4, pokoj 420
02-672 Warszawa

Do pudelka z gra prosze zalczyc takze kartke z adresem zwrotnym oraz numerem telefonu. Po otrzymaniu przez nas paczki gra zostanie wymieniona i odeslana do Pani."

No, więc jeśli masz paragon- to jest rozwiazanie także dla Ciebie!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 07:59   #6
Adik
Guest

Domyślnie

Dobrze że nie zwrócili uwagi że pożyczasz koleżankom, bo to przecież łamanie prawa. (ja też pożyczam ).
Nawen nieraz fajni są ci z EA.

PS:: Czekam na odpowiedź od EA w sprawie zwierzaków. Napisałem im żeby dali szczerą odpowiedź.

EDIT:
Nie wiem co się stało że wyskoczyły dwa posty. Wyskoczył jakiś błąd ( taki jak ten przy logowaniu, więc dałem jeszcze raz wyślij. Bardzo przepraszam
Lea EDIT: Nastepnym razem nie przepraszaj, tylko zedytuj jedna z powtorzonych wiadomosci i usun

Ostatnio edytowane przez Lea : 14.05.2006 - 09:13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.05.2006, 14:30   #7
Cococzek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał magda_909
na minidodatek. Cholerka

przecierz na czas formatu można przenieść na Dysk

CYTAT
Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego.

Pozdroffionka dla wszystkich userów

napewno da się kierować bo to przecierz TS2 a nie TS1

CYTAT
bedą tylko domowe bo pets to zwierzeta domowe, ale kto wie

pets to w wolnym tłumaczeniu zwierzęta a nie zwierzęta domowe "pets house" to zwierzęta domowe

Ostatnio edytowane przez Cococzek : 18.05.2006 - 14:36
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.05.2006, 14:57   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
pets to w wolnym tłumaczeniu zwierzęta a nie zwierzęta domowe "pets house" to zwierzęta domowe
Właśnie "pets" to zwierzęta domowe. "Animals" to ogólnie zwierzęta. A "pets house" to... hmm... "zwierzęta domowe dom" . Jakbyś się uparł to już bardziej "house pets".

A co do samego dodatku... Jest to najbardziej przeze mnie oczekiwany dodatek, spodziewałam się, że wydadzą go jako ostatni, ale dobrze, że jednak wcześniej. (chociaż i tak te 6 albo więcej miesięcy to długo...)
Najważniejsze, żeby były koty i psy, a reszta jest mi obojętna.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.05.2006, 15:03   #9
~Perlié~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
przecierz na czas formatu można przenieść na Dysk

CYTAT
Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego.

Pozdroffionka dla wszystkich userów

napewno da się kierować bo to przecierz TS2 a nie TS1

CYTAT
bedą tylko domowe bo pets to zwierzeta domowe, ale kto wie

Dało sie kierować psami i kotami co wy gadacie
sims 1 to przeszłość teraz w 2 bedą ulepszenia!! i Powtarzam w 1 dało sie kierowac .-.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2006, 17:17   #10
Simsowa_Klaudia
Guest

Domyślnie Sims 2 Zwierzaki będą 17 października! Hura!

Dowiedziałam z jakiejś strony, ktorej już nie pamiętam, że Sims 2 Zwierzaki będą wydane 17 października. Chcę tylko dowiedzieć. Ile to będzie kosztować? Wiecie? Kupię tą płytę!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania