|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 18
|
![]()
No.. Wiedziałem że coś nie wypali. No nic... Mam nadzieję że (tak samo jak Dan) wyjdzie to na CD chociaż mam oryginalną grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 18
|
![]()
Słowo "Pets" znaczy Domowe Zwierzęta, więc zoo chyba nie będzie :con:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No a ja w tym momencie moge pożgnać sie z the sims 2 pets,
ponieważ kolega właśnie zwrócił mi grę podstawową, z pękniętą pierwszą CD. Nie mam zamiaru kupowac nowej, a znając moje zmaiłowanie do formatów szybko się pozbęde simsów z dysku. Kurde. A tak sie pięknie zapowiada. Po filmiku nie bardzo to mi wygląda na minidodatek. Cholerka |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Mam problem. Mam orginalne The Sims 2. W szóstej klasie pożyczałam je prawie każdemu w klasie. Miałam zawsze patrzeć po oddaniu, czy żadna płyta nie jest uszkodzona, ale jakos tego nie robiłam. Dopiero koleżanka zwróciła mi uwagę, że płyta jest pęknięta(tylko jedna -DISC 1. Ja tego nie zauwarzyłam, bo mam The Sims 2 Na Studiach(też orginał) i w to gram. Nie wiem, kto uszkodził płytkę(normalnie jestem taka idiotką, że nie sprawdzałam!!), więc jego nie mogę obciażyć kosztami za nową grę. A teraz jak chce sobie kupic The Sims 2 Nocne Życie, to może trzeba będzie wkładać płytke z jedynki! Nawet jeśli nie, to planuję zakup nowego kompa, wię Simy trzeba będzie instalować od początku! Co mam zrobić?! (Ciekawa jestem, czy trzy pozostałe płytki działaja, peknięte nie sa)" I dostałam taką odpowiedz od Marcina Kaminskiego: "Centrum Pomocy prowadzi wymiane plyt numer 1 z gry Sims/Sims2. Wymiana uszkodzonego nosnika jest darmowa, jednak mozliwa tylko na podstawie paragonu. Czy posiadaja Panstwo dowod zakupu na gre Sims?" Ja na to: "Tak, mam paragon na zakup The Sims 2." A On na to ![]() "Prosze wyslac gre (pelny komplet: wszystkie plyty, instrukcje, pudelko, paragon) na adres: GAMETRIX ul. Domaniewska 39A Budynek C4, pokoj 420 02-672 Warszawa Do pudelka z gra prosze zalczyc takze kartke z adresem zwrotnym oraz numerem telefonu. Po otrzymaniu przez nas paczki gra zostanie wymieniona i odeslana do Pani." No, więc jeśli masz paragon- to jest rozwiazanie także dla Ciebie!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dobrze że nie zwrócili uwagi że pożyczasz koleżankom, bo to przecież łamanie prawa. (ja też pożyczam
![]() Nawen nieraz fajni są ci z EA. PS:: Czekam na odpowiedź od EA w sprawie zwierzaków. Napisałem im żeby dali szczerą odpowiedź. ![]() EDIT: Nie wiem co się stało że wyskoczyły dwa posty. Wyskoczył jakiś błąd ( taki jak ten przy logowaniu, więc dałem jeszcze raz wyślij. Bardzo przepraszam ![]() Lea EDIT: Nastepnym razem nie przepraszaj, tylko zedytuj jedna z powtorzonych wiadomosci i usun ![]() Ostatnio edytowane przez Lea : 14.05.2006 - 09:13 |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
przecierz na czas formatu można przenieść na Dysk CYTAT Skoro w TS1 nie dało się kierować zwierzakami, to w TS2 też napewno nie - przynajmniej ja tak myślę. Pamiętacie bodajrze napis "Czy naprawdę myślisz, że masz władzę nad zwierzętami?" ? Obawiam się, że w TS2 będzie coś podobnego. Pozdroffionka dla wszystkich userów napewno da się kierować bo to przecierz TS2 a nie TS1 CYTAT bedą tylko domowe bo pets to zwierzeta domowe, ale kto wie pets to w wolnym tłumaczeniu zwierzęta a nie zwierzęta domowe "pets house" to zwierzęta domowe Ostatnio edytowane przez Cococzek : 18.05.2006 - 14:36 |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do samego dodatku... Jest to najbardziej przeze mnie oczekiwany dodatek, spodziewałam się, że wydadzą go jako ostatni, ale dobrze, że jednak wcześniej. (chociaż i tak te 6 albo więcej miesięcy to długo...) Najważniejsze, żeby były koty i psy, a reszta jest mi obojętna. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() sims 1 to przeszłość teraz w 2 bedą ulepszenia!! i Powtarzam w 1 dało sie kierowac .-. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dowiedziałam z jakiejś strony, ktorej już nie pamiętam, że Sims 2 Zwierzaki będą wydane 17 października. Chcę tylko dowiedzieć. Ile to będzie kosztować? Wiecie? Kupię tą płytę!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|