Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2006, 20:18   #1
saliva
Guest

Domyślnie

Bardzo dziękuję za pochwały jutro możecie się spodziewać ściągalnej wersji.
Co do białej wersji schodów to jest tylko recolor (na każdym schodku trzeba użyć narzędzia do projektowania co jest niezbyt wygodne jak jest dużo schodów) ale nie pamiętam skąd je ściągnęłam, chyba z modthesims2.com ale nie jestem pewna.
Chciałam podziękować szczególnie Alii za cenne rady jesteś najlepszym twórcą domów na tym forum i bardzo cenię sobie Twoje zdanie. Już powstaje kolejny dom z tej serii i mam nadzieję że będzie jeszcze lepszy po zastosowaniu Twoich wskazówek.
Dom budowałam aż pół roku bo rzucałam nim kilkadziesiąt razy i nie wracałam przez dość długi czas ale w końcu się zmobilizowałam i skończyłam.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :*
Poczułam się właśnie jak na gali oscarowej

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.05.2006, 21:23   #2
saliva
Guest

Domyślnie

Link do pobrania
Dom jest spakowany Rarem i wymaga wszystkich możliwych dodatków

stare 23.05.2006, 18:22   #3
Shaggy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
jestem 1 pierwszy raz nieciekawa bryła środek troccccche nudny bo cały biały 8,5/10
Buhaha ta bryła nieciekawa?? ten dom jest super. Lepiej spójrz na swój dom nr3. ale ubaw był haha. A ten salonik bosski. szczególne te 2 kanapy i stolik na sodku pokoju. Buhahah.Dusiu masz rację. Ale ubaw 3 dom cocococzka(czy jakoś tam) To willa hahaha. On chyba nie wie jak normalny
dom w simsach wygląda a co dopiero taki super dom jak ten. Ten twój 3 dom ani w 1 procencie nie dorasta do tego cuda. Żenada hahaha

Dom 10/10 i bez dyskusji

Ostatnio edytowane przez Krzysiek-660 : 23.05.2006 - 18:25

stare 25.05.2006, 18:15   #4
riannon
Guest

Domyślnie

Cudne, aż zabrakło mi tchu tak się zachwyciłam xD Bardzo, bardzo mi się podoba

stare 22.05.2006, 17:12   #5
Mademoiselle
Guest

Domyślnie Re: Dom Biały

Z zewnątrz dom prezentuje się naprawdę fajnie. W środku też niczego sobie, ale czemu wszystko jest tutaj białe ;(?! Podobają mi się przytulne domki w ciepłych kolorach, a nie takie... takie... coś.

stare 29.09.2006, 19:09   #6
Simsowa_Klaudia
Guest

Grin Cudowny dom!

Droga Salivo! Masz cudowny dom! Ocena: 100000000000000/10. Bradzo mi się podobają, i dam ci ocene jako najlepszą. Mam najdzieje, że w nastepnym razie jeszcze wieksza ocene na twój nowy dom. Powodzenia! :*

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania