|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
hehehh wklejaj wklejaj |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja uważam że kłamie produceńci powiedzieli by że gra ma ukryta smaczki.
trudno mi w to uwierzyc |
|
|
#4 |
|
Guest
|
1:Jest taki przycisk EDIT <_<
2: czy wam sie też nie wydaje że to 4um szfankuje? np. jak napisałem posta w temacie "smoki" ( a radze przeczytać ) to jak chce zobaczyć ten swój post to musze odświeżyć. dziwne 0_0
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Pitring nie piszemy 2 postów pod rząd. Skoro jesteś nową osobą, przeczytaj regulamin.
![]() Co do sprawy to nie chce mi się instalować Abry, ale wy możecie popróbować Ryba2 to użytkownik godny zaufania...pamiętajmy, że ma już TS2.... :lol: :lol: :lol:EDIT: Rybuś jeżeli znowu kolejny temat (czyt. TEN temat) okaże się kłamstwem będzie z Tobą krucho... :ph34r: |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ale w książeczce dołączonej do The Sims Abbrakadabra było napisane że pojawią się nowe zaklęcia jak sięjuż wszystkie z książki wykorzysta. A nowe zaklęcia trzeba stworzyć z tajnuch składników. Więc mi sięzdaje że ten nowy składnik może być prawdą
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
no ale konfetii klauna da się włożyć do tego garnka a czar o którym mówił ryba 2
moim zdaniem powinno to być ten kryształ a garnek tworzy zaklęcie na różdżke!!!!! KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Noo taak
Jak można nie wierzyć Rybce! Przecież ona ma TS2 Przepraszam Rybko -_- :lol: Choć jestem ciekawa z kąd wzięłaś ten składnik... Zrobiłaś jakieś zadanie? Czy dostałaś od kogoś? Przecież sam się ot tak nie pojawił - Zadaje te pytania, bo jej wierze :lol: - No jak tu nie wierzyć Rybce ![]()
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ja dalej nie wierze w to
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|