|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o Sim City 4? | |||
nie słyszałem o tej grze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 16.84% |
nie lubie |
6 | 6.32% |
może być |
10 | 10.53% |
gram w nią cały czas |
2 | 2.11% |
fajna |
24 | 25.26% |
super! |
37 | 38.95% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie dzik tylko dzieki napisalem :lol:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dob ra ale napisakles dziki polkneles e widocznie ale dalej dzik jest dziki dzis jest zly dzik ma bardzo ostre kly.........
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
(w domu toczcie rozmowe)
No a kto ma pomysly na nazwy miast w simcity moze tu sie rozpisac: Ja dla marty moje pierwsze miasto nazwalam:Townsvill,Drugie:Kemoczunge,a Trzecie specjalnie dla Damiana:RapturZone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja fla Karoliny moge nazwac Leniowast dla damiana Bawiats dla kanki maloldst dla zebry pasestord........itd......
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ma grę Sim City 3000 i Sim City 4000. Lubie je bardzo !!! Szkoda że nie ma kodów do gry Sim City 4000 ( wszystko zadarmo) albo jakiś dodatek żeby wszystko było zadarmo albo dużo pieniedzy żeby mieć !!! Jak jest to podajcie tu adre sstrony !!!! :!: :?: :!:
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Przecież teraz prawie każdy gra w sim city 4, ale czasami lubię wrócić do przeszłości... ale w sim city 3000 to jest nie fair bo jak wyburzam to płacę a mi powinni zwrócić!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja znam te gre,podobno jest bardzo fajna,ale ja niestety niegralam i jej nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Oto kody do gry Sim City 4:
Podczas gry wciśnij kombinację klawiszy [CTRL]+[X] aby otworzyć konsolę. Następnie wpisz jeden z poniższych kodów i potwierdź klawiszem [ENTER]: weaknesspays – Dodaje 1000 Simoleonów fightthepower – znosi zapotrzebowanie na prąd elektryczny howdryiam – znosi zapotrzebowanie na wodę you don't deserve it – odblokowuje wszystkie nagrody whattimeizit # - ustaw czas na # whererufrom # - zmień nazwę miasta na # hellomynameis # - zmień swoje imię na # sizeof # - powiększ do # recorder – rozpocznij nagrywanie stopwatch – zatrzymaj czas Do Sim City 3000 pewnie każdy zna więc nie wpisuję :wink: |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ta gra podobno jest fajna , ale oszczędzam na THE SIMS 2 !!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|