|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie sądzę.
podana jest tu cena właściwie samej podstawy, a tutaj jest podstawa + 4 dodatki po 70 zł i 3 akcesoria. to sprawia wrażenie, że gra jest najprawdopodobniej zepsuta, i dlatego autor próbuje sie jej pozbyć ogólnie nikomu nie polecam kupować gier na allegro ale jeśli już jesteś naprawdę zdesperowany/a to poczytaj opinie innych o przesyłkach od tego usera i komentarze, ale bierz pod uwagę co sprzedał, bo skarpetki, które doszły nieużywane, a gra to bardzo duża róznica. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
zelkam, bez przesady... Kupiłam kiedyś u osoby, która miała same pozytywy, taki zestaw:
-podstawa -cztery dodatki -siedem akcesoriów -jakiś nieoficjalny dodatek do tworzenia ciuchów, Fashion Factory czy coś I za całość wylicytowałam chyba 177,50, o ile dobrze pamiętam. To było jeszcze przed wyjściem TS3, ale ceny dwójki już spadały. 150 za używaną podstawę, wydaną kilka lat temu? 70 złotych za używany dodatek, gdy ja kupowałam w tym roku dwa nowe za niespełna 50, bo takie są teraz ceny, a używane za 20-parę? Daj spokój ![]() Skoro tytuły są podane po angielsku, to pewnie w dodatku są to zagraniczne wersje, a one tym bardziej będą tańsze... PatuU97, upewnij się, czy jest tam polska wersja językowa, TS2 jest chyba multilanguage. Ostatnio edytowane przez nmin : 16.01.2010 - 21:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nom upewniłam się. Jest polska wersja.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Chciałabym zapytać dla pewności :
Wraz z dwójką emerytów mieszkają dwa koty. Ci emeryci niedługo umrą. Czy po koty przyjedzie ktoś z ośrodka "Przygarnij mnie" i je zabierze, i czy potem moje simy będą mogli je z tego ośrodka na powrót przygarnąć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak, zwierzaki zabrane przez policję pojawią się w oknie wyboru zwierzaka i można je będzie bez problemu kupić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki nmin.
Teraz zauważyłam, że podobną sytuację mam w innej rodzince, z tym, że mają oni papugę. Co się stanie po ich śmierci z tym zwierzakiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Siemka wszystkim, mam pytanie otóż w dodatku The Sims 2 : Zwierzaki nie mogę dostać się do tej dzielnicy specjalnej. Czemu i jak zrobić aby było dobrze?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
pewnie zdechnie z gloodu ;/
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Papuga jest raczej elementem wyposażenia, obiektem... Takiej sytuacji nigdy nie miałam, ale jeśli Twoi Simowie emeryci znają się z tymi, którzy mieliby papugę zabrać, to może po prostu w ostatnich dniach życia umów ich ze sobą i daj klatkę z papugą w prezencie? Tylko nie wiem, czy da się pełną klatkę włożyć do plecaka (pustą, po zdechlaczku, da się na pewno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|