Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.04.2004, 09:38   #1
Midway
Guest

Domyślnie

A mi sie zdarzyło cos bardzo dziwnego (a raczej mojej siostrze)
Kiedy moja siostra grała w simsy pojechała z dwoma osobami na randkę. Kiedy simy jedli posiłek nagle Pomocnik Jasio umarł, przyszła kostucha, pojawił się grób a nawet napis "nasze kondolencje pomocnik jasio nie żyje. choc jego ciało odeszło będzie obecny duchem". Pojawiła się też krew taka jaka pojawia się po zabiciu sima karabinem. Obok stała (a nawet tej krwi) Gienia Kat. No i oczywiście bez Pomocnika Jasia ie miał kto posprzatac talerze ze stołów
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.04.2004, 20:04   #2
Lilu
Guest

Domyślnie

A u mnie zwierzaki chodzom po schodach :lol: i nie byloby w tym nic dziwnego , gdyby nie fakt, że robiom to na dwóch nogach

to jest mój kiciuś , kiepsko widać bo to noc, ale pod nim som schody...

na tym lepiej widac :lol:

myślałam ,ze cuś siem może rąbnęło... i sprawdziłam z psem...

'Zwierzaki' mam od niedawna,więc możliwe że to błąd gry, którego jeszcze nie obczaiłam, ale bekowo w każdym razie wygląda :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2004, 20:36   #3
likagirl
Guest

Domyślnie

No Lilu dziwne są te twoje zwierzaki (fajne foty).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 11:49   #4
Henryk Ćwir
Guest

Domyślnie

Jezu... Lilu ty tym kotom coś dawałaś do jedzenia chyba modyfikowanego genetycznie... U mnie to na dwóch łapach nigdy nie chodzą!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 14:49   #5
SIMoleanka
Guest

Domyślnie

No coś takiego. To chyba rzeczywiście musiało być jakieś genetycznie zmutowane żarcie! Czegoś takiego nigdy nie widziałam! :o U mnie niestety Simy zachowują się całkiem normalnie a szkoda...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 14:51   #6
Nindë
Guest

Domyślnie

U mnie sie nie wyswietlan zdjecie....Na dwóch łapach chodzą?? wow..Ja nie mialam takiej sytuacji..Jeszcze na schodach?? Ciekawie by bylo gdyby zamiast zwierzakow simy by chodzily na czterech lapach po schodach..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 14:56   #7
Henryk Ćwir
Guest

Domyślnie

Heh... Albo jakby simy piły wode z kibla i jadły jedzenie z miski, a koty brały żarcie z lodówki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 18:16   #8
sephiroth
Guest

Domyślnie

A u mnie całowali sie przy skrzynce na listy i dziecko zrobili no to dąłem mu imie i chce go przenieść do domu bo był koło skrzynki na listy a ja patrze a tam takie coś mi wyświetla "Obiekt poza twoją działką" czy coś takiego. Ale nie mogłem pozwolić na to żeby dziecko zmarzło na dworzu to musiałem użyć kodu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 18:40   #9
Nindë
Guest

Domyślnie

Teraz widze te foty...O ja Cie.....Ale superowe!!! Pieski chodza tak jak simsy tylko ze maja za krotkie nozki....Hej ale takich schodowe nie ma w Ts skad sciagnelas??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2004, 18:44   #10
Lilu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Lilu@Apr 15 2004, 09:04 PM
A u mnie zwierzaki chodzom po schodach* :lol:* i nie byloby w tym nic dziwnego , gdyby nie fakt, że robiom to na dwóch nogach ....
nie dawało mi to spokoju i już wiem co bylo przyczyną :lol: :lol:
to z tymi schodami cus nietak... bo po innych chodzom normalnie, te to chyba z jakiejs strunki ściągłam.... jak wyczajem z jakiej to wam napiszę, sami poskręcacie beke :lol:

EDIT no juz w końcu mogem cuś napisać.... <_< znowu walczylam z kompem...
schody ściągłam z http://www.beewitched.com :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania