|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moi się że właściciel upodabnia sie do własnego pupila. A może człowiek też upodabnia się do sma?????
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nyska, może raczej sim do człowieka co?Bo człowiek był pierwszy przed simami..........Niewiem ale ja jak wybieram w rodzinie simke to zawsze ma długie włosy (co najmniej do pach) a ja tez mam długie.....Może Nyśka troche raci ma
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może.... To słysałam w pewnym programie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aha.Jaką najczęściej robicie rodzinke w simach? JA zawsze robie simke która potem zeni się z simem i mją dziecko lub dzieci.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
u mnie ostatnio zdarzyły się dwie dziwne rzeczy:
1. stworzyłam sima z rodziną (facet babka i dziecko). Od razu jak wymeblowałam dom kazałam facetowi usiąść do "kołowrotka" i zerknęłam na jego "pracę" (no wiecie na pasku sima). Okazało się że PRAWIE WSZYSTKIE BYŁY PEŁNE (przeważnie technika itp). Nie wiem jak to sie sało. :lol: Nie pomagałam mu nawet. A do tegi w "pracy" widniało że ma prace i zarabia 300 $ (a nie miał pracy ani jednej) :lol: 2. Długo nie grałam pewną rodziną aż mi sie do nich zatęskniło. Weszłam do domu ich a tam... CHŁOP (mąż mojej simki) STAL SIĘ DZICKIEM!!! normalnie mogą się całować namiętnie etc, obmacywać itp. Fcet (w ciele dziecka) bawi się ze swoim simem. Normalnie wsyzstkko mu zostało (głos zachowanie) a wygląda jak dziecko!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A miałam jeszcze dwa takie głupie zdarzenia: 1.Mój sim miał psa. Pies się zlał. Sim wszedł w to co zrobił pies i zaczął się tarzać(SIM!!!! nie pies!!!!!!) 2.Ta sama rodzinka ten sam pies. Któregoś dnia patrzę, a ten ma jakieś niewiarygodnie długie nogi. Kiedyś nawet zamieszczałam tu to zdjęcie. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Są cuda niwidy.Mi fanatychny wielbiciel przez pomyłkę weszedł na baseni i po nim przeszedł!!!! (szkoda że się nie utopił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A w mój Sim kiedyś poszedł wyrzucić śmieci i zamiast normalnie do kubła wywalić worek, to on został mu w ręce! :lol: I cały czas z tym workiem w ręku chodził... ale chyba tego nie zauważył, bo jak gdyby nigdy nic kąpał się z tym workiem, spał, czy jadł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hehehe! :lol: niezle sytuacjonki!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |