Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2004, 19:57   #1
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

dziwne te simy w ogole... ale normalniludzie tez sie moga zlac ze smiechu! :lol: jakie to simowe!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.05.2004, 20:55   #2
Nyśka
Guest

Domyślnie

Moi się że właściciel upodabnia sie do własnego pupila. A może człowiek też upodabnia się do sma?????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 08:37   #3
likagirl
Guest

Domyślnie

Nyska, może raczej sim do człowieka co?Bo człowiek był pierwszy przed simami..........Niewiem ale ja jak wybieram w rodzinie simke to zawsze ma długie włosy (co najmniej do pach) a ja tez mam długie.....Może Nyśka troche raci ma
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 08:54   #4
Nyśka
Guest

Domyślnie

Może.... To słysałam w pewnym programie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 08:56   #5
likagirl
Guest

Domyślnie

Aha.Jaką najczęściej robicie rodzinke w simach? JA zawsze robie simke która potem zeni się z simem i mją dziecko lub dzieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 09:21   #6
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

u mnie ostatnio zdarzyły się dwie dziwne rzeczy:

1. stworzyłam sima z rodziną (facet babka i dziecko). Od razu jak wymeblowałam dom kazałam facetowi usiąść do "kołowrotka" i zerknęłam na jego "pracę" (no wiecie na pasku sima). Okazało się że PRAWIE WSZYSTKIE BYŁY PEŁNE (przeważnie technika itp). Nie wiem jak to sie sało. :lol: Nie pomagałam mu nawet. A do tegi w "pracy" widniało że ma prace i zarabia 300 $ (a nie miał pracy ani jednej) :lol:

2. Długo nie grałam pewną rodziną aż mi sie do nich zatęskniło. Weszłam do domu ich a tam... CHŁOP (mąż mojej simki) STAL SIĘ DZICKIEM!!! normalnie mogą się całować namiętnie etc, obmacywać itp. Fcet (w ciele dziecka) bawi się ze swoim simem. Normalnie wsyzstkko mu zostało (głos zachowanie) a wygląda jak dziecko!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 09:32   #7
Joniss
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Eveline@Jan 28 2004, 10:23 PM
A! U mnie jeszcze w mieście koło mojego sima usiadła ta babcia (co bije torebką kiedy się przy niej simy całują), a mój sim ją obiał ramieniem i mówił jej jakieś czułe słówka. A ona nic, dalej siedziała.
Eveline, u mnie było identycznie!!!!!

A miałam jeszcze dwa takie głupie zdarzenia:
1.Mój sim miał psa. Pies się zlał. Sim wszedł w to co zrobił pies i zaczął się tarzać(SIM!!!! nie pies!!!!!!)
2.Ta sama rodzinka ten sam pies. Któregoś dnia patrzę, a ten ma jakieś niewiarygodnie długie nogi. Kiedyś nawet zamieszczałam tu to zdjęcie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 13:26   #8
Nyśka
Guest

Domyślnie

Są cuda niwidy.Mi fanatychny wielbiciel przez pomyłkę weszedł na baseni i po nim przeszedł!!!! (szkoda że się nie utopił :lol: Pozbyłabym się go.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 13:39   #9
Daisy
Guest

Domyślnie

A w mój Sim kiedyś poszedł wyrzucić śmieci i zamiast normalnie do kubła wywalić worek, to on został mu w ręce! :lol: I cały czas z tym workiem w ręku chodził... ale chyba tego nie zauważył, bo jak gdyby nigdy nic kąpał się z tym workiem, spał, czy jadł
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2004, 17:56   #10
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

hehehe! :lol: niezle sytuacjonki! mi rzadko zdarzaja sie dziwne zachowania simow... szkoda :unsure: ale jak tylko cos sie wydarzy natychmiast o tym poinformuje! ale dziwne rzeczy sie dzieja w simowym swiecie! :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania