|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
A u mnie moja simka zaprosiłą ludzi na przyjątko i rzyucała na nich czry, smieszek i poprawa stosunków... I przyszedł ten co paczke przynosi a ja nic i rzucam na taką jedną simke(nie magiczno) a moja simka staje całkiem naga przed wszystkimi
I ze wszystkimi stosunki opadły
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Czyżby kara za złe zachowanie? Ty ty ty!!! :lol:
Ale chyba to wypróbuję
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Ludzie!Dziś po raz pierwszy UFO mi porwało sima.To ufo wyglądało jak piranie
Udało mi się zrobić zdjęcia.Oto one:![]() ![]() I co?podobają się? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() poszlam dac jesc jej siostrze wracam a dzieciaka nie ma ![]() ale potem wrocilo i nad jej glowa byl dymek z ufo. |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Słuchajcie pojechałam na wakcje nad morze moją simką i poszłam do mojego pokoju moją simką a tam...miała na czerwono wydaleni więc dałam aby się załatwiła więc załatwiła się i potem wydarzyło się coś dziwnego:
![]() ![]() ![]() ![]() po załatwieni się zaczeła sie tak trzymać za swoją pupkę i krzyczała -Ojjjjjjjj...ojjjjjjjjjj ajjjjjjj! a do tego wydalenie miała wciąż na czrwono Czyszby miała miesiączke?
Ostatnio edytowane przez Doris : 23.10.2004 - 10:26 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
mi raz zdarzyło się na wakacjach że mój kot stał się niewidzialny i chodziła sama obroża
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mi się raz tak zdarzyło , dosyć dawno, że moja Simka miała na sobie normalnie ubranie weszla pod prysznic i juz go nie zalozyla.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ja mialam cos takiego, ze gdy wrocilam z kotkiem z max wszystkimi umiejetnosciami z wystawy, kotek podbiegl do gablotki podskoczyl jakby do niej i postawil chyba z 6 pucharow srebrnych. Daje zdjecie.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Kiedyś moja simka poszła wyrzucić śmieci, ale zapomniała opróżnić ten worek. Zrobiła takie ruchy jakby go wyrzuciła (otworzyła kubeł i wogóle), ale worek nadal trzymała w ręcę.
Chodziła tak z nim, spała, kąpała się i tak przez cały czas. Na końcu mnie już to denerwowało i wyrzuciłam ją z gry.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|