|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Niestety nie mam pojęcia, gdzie była ta śmierć
Mam taką wadę, że przwie nigdy nie zapisuję sobie stron i potem mam problem z ponownym do nich dotarciem. Ale jak się natknę ponownie, to nie omieszkam Cię powiadomić (ostatnio sporo przeglądam tych stron, więc jest szansa
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
! U mnie jeszcze w mieście koło mojego sima usiadła ta babcia (co bije torebką kiedy się przy niej simy całują), a mój sim ją obiał ramieniem i mówił jej jakieś czułe słówka. A ona nic, dalej sieda w
której części jest ta babcia? |
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mówią że ts2 jest lepsze od ts1 bo ts1 jest nudne a tu ciagle jakies nowosci. Ja przykladowo osatnio zauwazylam ze moj pies zakopuje gazety
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
mnie kiedys Sim chodził po wodzie w basenie...wczesniej w nim plywal...
a raz miałam istna inwzję niświszczuków...cale obrzerze ogródka w królikach... <_< moj kot nie nadązał... :ph34r: |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A mnie ufo porwało. Kazałam mojej simce nakręcać teleskop i ją porwało . A mój tata następny fan simów kazał swojemu simowi czytać gazetę i kosmici weszli mu do domu porozglądali się i wyszli. Fajnie no nie
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
przecież to normalka jak masz Światowe Zycie
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Wiem, że to już było w jakimś temacie, ale szukam, szukam i nie mogę znaleźć
Mi się wczoraj stało coś takiego, że simowie mieli dziecko (kołyskę) jedno własne i jedno kupione (z netu) i one wciąż są kołyskami, choć minęło już sporo czasu. Były takie kwiatki i powinno się już zmienić, ale nic, ciągle kołyska I na dodatek mojemu simowi znika ciało. Widać tylko ręce i głowę. Kiedy go kasuję, to wraca normalny, ale po jakimś czasie znowu znika Znacie radę na któryś z tych problemów (poza instalowaniem gry od nowa, bo tyle to sama wiem)
|
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja nigdy tak nie mialem ![]() kto ma ich zdjecie? bo ja bym zrobil na miejscu osoby ktorej ufoludy weszly do chalupy
|
||
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
suchajcie czy przyszedł do was ten facet z kwiatkami i czekoladkami ???
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|