|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A ja raz miałem taki blad, ze przyjechal na balange ta gwiazda jakis crazy czy ktos i wysiadl bawil sie na balandze i pozniej bez kodow sobie poszedl spokojnie a limuzyna zostala, i przesto skrzynka pocztowa byla zastawiona i co chwile przez nie placenie rachunkow (ktorych nie bylo skrzynce) przychodzil komornik
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 33
|
po pierwsze to jest Drew carwey
a po dugie mi sie zdazylo tak:jak moja simks plywala w basenie to ja przestawilam na trawe i zaczela po trawie plywac...potem jakby sie teleportowala do basenu ale po nim chodzila...potem znowu w tym basenie plywala
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja kiedyś miałem rodzinkę - faceta i babkę... Babka napuszczała sobie wodę do kwadratowej, białej wanny, a facet brał prysznic
Później wpisałem "move_objects on" i przesunąłem babke i faceta na wolną przestrzeń. Patrze... a tu ten facet ją dojeżdżał w tyłek i jeszcze ją trzyma rękami za tyłek. Na dowód mam fotki. GG - 6591030.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Moja simka zrobiła fioletowy eliksir, gdy go wypiła zmieniła się we Frankejsztajna i zaczeła malować dziecięce obrazy!!! potem gdy eliksir przestał działać sprzedałem obrazy po 230 simoleonów za jeden!!! :beer: :yes: :mbounce: :ashoot:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A widzieliście kiedyś nurkującego psa?
![]() Pewnego pięknego dnia napadło mnie szaleństwo, żeby ściągnąc z pewnej znanej Nam forumowiczom stronki (http://www.cheapfrills.org/) - drabinkę do nurkowana w akwalungu. No i było okej Facet - Marek Kawaler, czy jak mu tam podszedł do owej drabinki i pojawił się w ślicznym i gustownym stroju do nurkowania, jaki możemy podziwiać w "zestawie" do tego ogromniastego "akwarium" w TS Gwiazda, w którym można nurkować. I to jest wszystko normalne. Nad basen przybiegł pies. Jak powrzechnie wiadomo - psy boją się wody i kiedy każemy mu iść w pobliże basenu - uciekają i mają nad głową chmurkę, że boją się wody. A tu, niespodzianka! Piesek nie dość, że przybiegł do basenu, stanął na ... TRAMPOLINIE, to jeszcze był ubrany w ten cały kostium do nurkowania, 4 płetwy na łapkach i wogóle to było prześmieszne Stawał na tej trampolinie i schodził, stawał i schodził. Spróbujcie ściągnąć tą drabinkę z http://www.cheapfrills.org/ i spróbować tej sztuki
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja też miałem pare dziwnych przypadków: moja simka wypuściła Kościldę z szafy, a tu nagle... kościlda poszła do lodówki i zaczeła gotować obiad. Potem go zjadła. Następnie poszła do toalety załatwić się. Potem pogadała z moją simką i poszła spać... w łóżku!
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Drugie zdarzenie: moja simka miała psa i kota. Nagle pies zaczął obwąchiwać kota i... widzę, a tu budka ze szczeniaczkiem, taka jak mają dwa psy. :wacko: :wacko: |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
w Światowym Życiu się tak zrobiło:
Miałam simke i sima no i kazałam simce zagrać na gitarze, a simowi zrobić napój. Sim zrobił żółty napój na zmianę osobowości. Kazałam mu go wypić. Sim wypił napój i nagle pobiegł do simki ( która dawno skończyła grać ) i ją...spoliczkował! I do tego jeszcze nad głową miał stosunek z plusem!!!! To mnie zszokowało.:wacko:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ostatnio wybudowałam schronisko dla zwierząt (1 simka, 4 koty i 3 psy).
W domku postawilam teleporter i zatrudniłam kamerdynera. Chyba z 3 dni tresowałam koty i psy w ich ogrodzeniach (wogóle nie zwracałam uwagi na dom ).Postanowiłam zerknąć na domek - a tam łazi kamerdyner-duch !!!
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
hej wszystkim mam problem...jak znacie jakies stronki na ktorych mozna sciagnac samochody do the sims 1 to napiszcie linki....albo jak wiecie co zobic jesli: w transmogrifierze jakis samochod skopiowalem i porobilem pare rzeczy i teraz moge go gupic jako mebel ale on odjezdza sam!! jak to zmienic??albo jak zrobic od poczatq samochod w
trans?? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|