Wróæ   TheSims.PL - Forum > Simowe opowie¶ci > The Sims 2: Zdjêcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 12.01.2007, 03:47   #1
marandile

Sk±d: Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 14
Domy¶lnie Ma³y, ciep³y, ale luksusowy - dla 1-ego sima [BRAK ZDJÊÆ]

Luksusowy domek ze szczypt± klasyczno¶ci i odrobink± nowoczesno¶ci. Zapraszam do ogl±dania.

Teraz nieszczêsna sypialnia:

Mia³am dylemat, czy ten fundament tu dawaæ, no ale raz kozie ¶mieræ

Komentujcie!
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz bêdzie siê trochê dzia³o

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:04
marandile jest offline  

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 13.01.2007, 12:03   #2
ulmille

Sk±d: Zach. Pomorskie
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 16
Domy¶lnie

Ale ohyda...Bry³a jest paskudna - widzê, ¿e jeste¶ zafascynowana kibelkami miejskimi (wow...pogratulowaæ - mo¿e kup sobiê od czasu do czasu Architekturê-Murator albo chocia¿ poogl±daj sobie budynki na gazeta.pl). Otoczenie - nic ciekawego, ot kilka badylastych drzewek i pstrokate kwiatki. Wewn±trz chaotycznie - doskona³e do bawienia siê w chowanego ale jak dla mnie zbyt du¿o tu "potykaczy". Jednak najbardziej "podoba mi siê pomys³ z komputerem na fundamencie - ha ciekawe jak z niego bedziesz korzystaæ? Mo¿e na wysiêgniku co? Wystarczy troszkê pomy¶leæ. Jedyna co mi siê tak naprawdê w tym domu podoba to to, ¿e nie ma ju¿ w nim tych obskurnych tapet prosto z kurnika.
Ocena 3/10
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 13.01.2007, 12:45   #3
kyku
Guest

Domy¶lnie

hmm.. no zgodzê siê z poprzednikiem ¿e bry³a jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja te¿ ³adnej nie umiem zbudowaæ ].. i to otoczenie z przodu domu jest takie nijakie.. ty³ domu ³adniejszy [ale i tak mi siê nie podoba ]
W ¶rodku zato przytulnie tylko trochê ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie ¶winka morska te¿ nie fajne.. xP
5/10

stare 13.01.2007, 13:39   #4
Kyoko...
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ kyku
hmm.. no zgodzê siê z poprzednikiem ¿e bry³a jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja te¿ ³adnej nie umiem zbudowaæ ].. i to otoczenie z przodu domu jest takie nijakie.. ty³ domu ³adniejszy [ale i tak mi siê nie podoba ]
W ¶rodku zato przytulnie tylko trochê ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie ¶winka morska te¿ nie fajne.. xP
5/10
kyku zgadzam siê z tob± niezabardzo ten dom...trochê ciasno i ta bry³a...³eee :con:

stare 13.01.2007, 18:29   #5
Nastulka92

Sk±d: sk±d¶
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie

No nie przesadzajmy, nie jest tak ¼le... Mi siê podoba Takie ciep³e kolory, ³adne. Tylko nie bardzo pasuje ta ¶winka morska

Pozdrawiam
N92
Jeden dla W³adcy Ciemno¶ci na czarnym tronie
W krainie Mordor, gdzie zaleg³y cienie...
Nastulka92 jest offline  
stare 15.01.2007, 16:55   #6
gorzka_zemsta
Guest

Domy¶lnie

Ocenie tak jak inni.
Nie podoba mi siê zabardzo.
4/10 ;]

stare 15.01.2007, 17:09   #7
Baorti
Guest

Domy¶lnie

Nie jest idealny ale te¿ nie jest z³y. Wszystko ³adne, przemy¶lane.
7/10

stare 15.01.2007, 19:46   #8
gabi199313
Guest

Domy¶lnie

Mi siê nie za bardzo podoba. Za du¿o drewna. Przyznajê, ¿e ¶ciany i pod³ogi s± odpowiednio dopasowane, ale co za du¿o to nie ³adnie. Nie podoba mi siê sypialnia. Tapeta nie jest dopasowana do pod³ogi. Kuchnia te¿ mi sie nie podoba. Przyznam ¿e lubiê ma³e kuchnie, ale ta jest nie zbyt ³adna. Pomieszane s± style. Wystarczy tej krytyki Podoba mi siê ten domek z zewn±trz, a tak¿e wielko¶ci pomieszczeñ. Idealne! Fajny jest te¿ pomys³ z jadalni±- super to wygl±da. Dajê 6/10. Pozdrowionka:-*

stare 15.01.2007, 20:48   #9
Oladelbezel
Guest

Domy¶lnie

Nie jest jakis super, ale nie jest tez taki z³y.... 6/10

stare 23.01.2007, 21:41   #10
Achu
Guest

Domy¶lnie

Uwa¿am domek za bardzo ³adny. Nie za du¿y, nie za ma³y. Kolory dobrze dobrane, nie ma nigdzie mieszanki stylów, trochê nowocze¶nie, ale w drewnie i wszystko utrzymane w takim stylu. Rozmieszczenie i ogólnie bry³a zupe³nie dobra *nie wiem, co Wy ludzie tak wybrzydzacie*. Gdybym mia³a wybudowaæ sobie ma³y domek pewnie by³by trochê podobny : ) taras elegancki, wszystko jak trzeba, o¶wietlenie te¿ jest, drzewka tworz±ce atmosferê intymno¶ci *du¿e, wiêc ukrywaj±*, z przodu te¿ zupe³nie ³adne rozwi±zanie, bez przesadnego pakowania co siê tylko da. Prosto, acz niebanalnie. Pewnie mog³oby byæ lepiej, bo co prawda dechu mi nie zapar³o, ale jest zupe³nie dobrze. 8/10

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 3 (0 u¿ytkownik(ów) i 3 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:49.