|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up;
Wystarczy wyczyścić pliki cookie. Na mozilli wygląda to tak: narzędzia -> opcje -> prywatność -> usuń pojedyncze ciasteczka -> usuń wszystkie ciasteczka/szukasz tylko tych, które dotyczą konkretnej strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Umm wszystkie? Konkretnej strony tzn. mod the sims czy innej? Nie wiem a nie chce nic popsuć... do marca muszę się cieszyć złomem ( 9 mega pojemności dysków, 32 karta pamięci.. evrything zintegrowane.. ;/ ) więc wolałabym nic nie uszkadzać.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@up;
Usuwając pojedyncze ciasteczka/wszystkie ciasteczka/historię pojedynczych stron/historię wszystkich stron, nie uszkodzisz komputera - znikną hasła i strony przeglądane, ale będzie to dotyczyło TYLKO I WYŁĄCZNIE tej jednej, konkretnej przeglądarki. Jeśli chodzi już o same usuwanie ciasteczek - możesz usunąć wybrane z strony, na którą wejść nie potrafisz, tudzież modthesims, albo dla wygody usunąć ciasteczka z każdej przeglądanej przez Ciebie strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
czyyli jeśli usunę ciasteczka usuną się moje hasła itp? na mod the sims potrafię wejść, jednak ze ściągnięciem troche gorzej... gdy klikam download wyskakuje mi ta strona( not cookies found)
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@up;
Jeśli usuniesz tylko ze strony modthesims, znikną tylko z niej; jeśli zaś usuniesz z wszystkich - niestety, znikną wszystkie. Poszukaj w folderach (pojawiają się one w końcowej fazie przechodzenia do czyszczenia historii), tam będziesz miała jeden konkretny, który wywalisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
i to pomoże tak? no to spróbuję. TYLKO z mod the sims mogę?
EDIT: haahaa działa wszystko. Jutro rozpakuję wszystko i powiem czy działa.. teraz może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z "wartością zmodyfikowaną"? Wygląda na to że tego nie zrobiłam. Jeszcze raz dziękuje ![]() Ostatnio edytowane przez Chewbacca : 29.12.2010 - 19:53 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zawartość zmodyfikowana: Po uruchomieniu się gry z dodatkami z neta na ekranie powinno ci się pojawić okienko właśnie z zawartością zmodyfikowaną. Trzeba zaznaczyć, żeby była włączona, ale to działa dopiero po kolejnym uruchomieniu gry.
Jeśli się nie pojawia to wejdź w opcje i gdzieś tam jest takie małe specjalnie zaznaczone okienko z "gwiazdką" ( * ). Klikamy w tą gwiazdkę i się wyświetla to, co podczas ekranu wybierania sąsiedztw. Resztę robić jak u góry.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no to spróbuję. z tym że inne dodatki ( pobrałam pack zima z bitnova.info ) działają... choinka i meble i wszystko inne ...
EDIT: ściągnęłam loki z mod the sims... wgrałam, nie ma.. A jak klikam na gwiazdkę to wyskakuje komunika czy chce wejść na strone sims2 coś tam coś tam... EDIT2: działają tylko domy, które trzeba instalować. Pliki package nie...;\ Ostatnio edytowane przez Chewbacca : 30.12.2010 - 17:40 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Pewnie jak wiele osób mam problemy z obiektami zmodyfikowanymi. Ale na moje jest to dosyć dziwne..
Wszystkie pliki umieszczam w folderze Downloads, po uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko, zaznaczam włącz i.. Wszystkie meble są, mikstury na zmianę w czarownice, wilkołaka, wampira też są. Ale nie ma ubrań i fryzur! Dlaczego tak się dzieje. Pytałam na wielu forach, ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Czy ktoś kiedyś miał taką sytuację? Bardzo proszę o odpowiedzi, bo zależy mi na pobranych fryzurach. Jeżeli ma to znaczenie z jakiej strony pobieram no to proszę: XM Sims i Parsimonious. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|