|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: jeśli by nie spełniał wymagań gry, to jakim cudem simsy chodziły wcześniej
![]() Nod jest inteligentnym systemem antywirusowym, wnika w system komputera i się z nim integruje, więc co za tym idzie - dodatkowo obciąża system, Avast jest zwykłym antywirusem i nie ma żadnego wpływu na system, więc to na pewno nie to o czym wspomniałaś. Wraz ze zrobieniem formatowania musiałaś usunąć coś dzięki czemu simsy ci działały i teraz trzeba dojść do tego co to jest. Jest jeszcze możliwość, że to SimPE jeśli masz je na swoim kompie. Ja nie mogłam zainstalować dodatków po formatowaniu komputera, gdyż miałam właśnie nieaktualny program SimPE. Ciężko jest tak na odległość ocenić co nie pasuje twojej grze, że się wiesza, jedynie to mi teraz na myśl przyszło.
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
rudzielec - wiem z doświadczenia, że przy instalacji systemu usuwają się niektóre pliki po prostu niezbędne do simsów. Wtedy już komputer nie spełnia wymagań gry.
A niestety, ciężko jest te pliki znaleźć, gdyż nie każdy wie, jakie pliki zostały usunięte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
windows oryginalny, simsy też. jak mogę dostać ten SimPe? może właśnie w nim tkwi problem, bo wymagania do gry mam dobre
![]() Liv edit: skoro nie masz SimPe, to nie w nim tkwi problem ;p To jest program to edycji plików package, nie sądzę, że mógłby Ci pomóc. Ostatnio edytowane przez Liv : 25.03.2011 - 15:02 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm w takim razie muszę przewertować jeszcze raz parametry komputera, bo najwyraźniej laptop nie wytrzymuje takiego obciążenia.. dzięki w każdym razie za wskazówki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zainstalowalam ostatnio ts2, pobralam kilka rzeczy z mts. Rozpakowuje je w downloads, wlaczam gre i wyskakuje mi niebieskie okienko - czy chce uruchomic zawartosci modyfikowane, blablablabla... reszte znacie. Tylko jest problem, gra ich nie widzi w trybie kupowania
![]() O co moze chodzic?
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@Kamis, probowalam i to nie dziala... ;/
![]() |
#8 |
Reputacja: 26
|
![]()
Wejdź w opcje gry, kliknij tę gwiazdkę od zawartości modyfikowanej, sprawdź, co tam jest napisane. Jeśli "(...)zawartość zmodyfikowana jest wyłączona...", to zaznacz opcję "włącz", ponownie wyjdź z gry i uruchom ją ponownie. Jeśli po tym dodatków nadal nie będzie, to albo nie masz meshy, albo z tymi dodatkami jest... no, coś nie tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
jednak z jednym dodatkiem bylo cos nie tak, ale dziekuje za pomoc ^^
![]() |
#10 |
|
![]()
A jeśli mam fryzury i meble w formacie .exe to pójdzie?
![]() Jeśli było, przepraszam, czytałam instrukcję, piersze i ostatnie posty ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|