|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
pobieram stąd okno http://www.thesimsresource.com/downl...nal/id/890076/ i nigdzie nie ma mesha stąd nie działa. Wiecie może skąd pobrać żeby było to widać? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
EDIT: Niestety, wygląda na to, że mesh jest płatny.
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Cześć cześć.
Mam dość dziwny problem - spośród ściągniętych dodatków pojawiają się tylko te dotyczące Body Shopa. Mam ubrania, fryzury, makijaże, mam również pokrycia ścian i podłogi - ale mebli nie uświadczysz. Skąd to wybiórcze działanie dodatków, i czym może być spowodowane? Dzięki za pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Meshe pobierasz? :3
Pozatym... na początku też tak miałem. (system xp) dodatki rozpakowujesz do dok. udostępnionych, czy moich dokumentów? ja do udpostępnionych i tak było... i spróbuj cleanem! mi dopiero jak nim zacząłem intalować, to zaczęło działać : /
![]() |
#5 |
|
![]()
Hello,
W sumie to nie mam problemu ale zastanawiam się ile dodatków z internetu może gra uciągnąć. To napewno zależy od sprzętu, ale tak mniej więcej? Uwielbiam ściągać dodatki i zawsze sie boję że przedobrzę. Ktoś może wie?
![]() |
#6 |
|
![]()
@up: Ja swego czasu miałam prawie 19 GB i gra działała.
Niestety na tym etapie, lubią wyskakiwać różne dziwne błędy, dlatego moim zdaniem, im mniej, tym lepiej!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
19 G! Ok, to jeszcze mam miejsce. Dzięki.
![]() |
#8 |
|
![]()
Odświeżę trochę temat, chociaż nie jestem pewna, czy jest dobry, ale żaden inny jakoś mi nie pasował.
Jestem na etapie uzupełniania folderu Downloads i zdarza się, że ściągnę kilka setów, które mają ten sam mesh. Ponieważ rozpakowuję każdy set w innym folderze, żeby utrzymać porządek, wychodzi na to, że mam kopię tego samego pliku w kilku folderach i niepotrzebnie zajmują mi miejsce - niewiele, ale zawsze. Czy jest jakiś program, który pozwoli przejrzeć wszystkie dodatki, wyświetli te, które są w kilku kopiach i umożliwi usunięcie niepotrzebnych kopii? Mam Clean Installera, ale nie widzę tam takiej opcji (mam wrażenie, że kilka kopii jednego pliku wyświetla się na liście jako jeden plik, zresztą on bardziej służy do instalowania sims2packów, prawda?), nosiłam się z zamiarem ściągnięcia programu ze strony EA, ale jakby to powiedzieć, jestem TROCHĘ opóźniona z Simsami i chyba za późno się obudziłam. Pomocy? ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
boże...
Poszukaj... ten temat: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65276 BTW, EA zrobiło jakiś program do czyszczenia downloadsu?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wystarczy mucho, nie trzeba per Boże. (;
Miałam na myśli program z tego poradnika. A za odnośnik do tematu, którego nie widziałam wcześniej dziękuję, przejrzę. Edit: Ok, jestem genialna. Rozwiązanie miałam pod nosem, nawet nie musiałam niczego ściągać. W każdym razie raz jeszcze dzięki. (: Ostatnio edytowane przez sophisticated : 05.08.2013 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|