Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.03.2007, 21:20   #1
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Mnie sie też przeważnie nie chce imprez robić ^^ Ale według mnie, to fajnie, że wychodzą minidodatki z "firmowymi ubraniami" : ) Ale przydałoby sie też więcej fryzur...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.03.2007, 19:09   #2
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Jest już dział o Celebration na oficjalnej stronie thesims2.ea.com
Jest parę screenów i filmik Jak dla mnie nic specjalnego się nie zapowiada, po prostu parę nowych obiektów... a chyba nowych funkcji żadnych nie będzie.

Ostatnio edytowane przez Szynszyl. : 13.03.2007 - 19:12
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2007, 18:36   #3
vanity
Guest

Domyślnie

Ja chyba MiniPacków już nie kupie, to syf według mnie, pare dodatków i to marnie zrobionych, mało realitycznych :/ Kase tylko straciłam :/ To H&M kupie jeśli będzie zajefajnie, ale musi być boskie, w sumie to po co te MiniPacki, w necie są dwa razy lepsze dodatki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2007, 17:26   #4
Blood_Girl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Polia
Ja chyba MiniPacków już nie kupie, to syf według mnie, pare dodatków i to marnie zrobionych, mało realitycznych :/ Kase tylko straciłam :/ To H&M kupie jeśli będzie zajefajnie, ale musi być boskie, w sumie to po co te MiniPacki, w necie są dwa razy lepsze dodatki
Zgadam się z Polią.
Po co w ogóle kase wydawać.
Blood_Girl

Ostatnio edytowane przez Blood_Girl : 29.03.2007 - 16:51
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2007, 13:47   #5
karolcia92
Guest

Domyślnie

Ja też się z Wami zgadzam. Z minidodatków kupiłam tylko Szyk i Elegancję i tam było fajne tylko z trzy rzeczy. Mini packi to tylko strata czasu na kupno, pieniędzy i miejsca na dysku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.07.2007, 12:41   #6
Jupiter
Guest

Domyślnie Odp: Minidodatki 2007 - "Impreza" i "Moda z H&M"

Zapowiada się, że zrobią jeszcze jeden ciuchowy stuff pack http://videoeta.com/week_games.html?when=16 Sims 2 Teen Style Stuf
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2007, 13:12   #7
Poziomka
Guest

Mam te dodatki

xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2007, 12:24   #8
kaniuch
Guest

Cytat:
Troche głupie i bez sęsu robią się te Mini packi
jak to bez sensu dodatki? na czymś muszą zarabiać swoją drogą, te simsy to żyła złota, jak nam się to już znudzi to będzie się tym rajcować następne pokolenie. Jak dla mnie jednak to simsy umarły razem z "na studiach". Mam większość dodatków i czytałam recenzje, to wszystko jest już na siłę. Żaden dodatek nie przyniósł przełomu - no, może oprócz czterech pór roku. Nawet na zwierzakach się zawiodłam. Nie mam też jeszcze Podróży, ale i to ponoć nie było nic wielkiego. A the sims 3? To już jest moim zdaniem przegięcie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2008, 10:53   #9
Nikol112
Guest

MAM MODE Z H&M i jest dużo ciuszków. Mi się one podobają i to nawet bardzo oprocz takich sukienek ale nie przeszkadzaja mi one wiec nie mam sie czego czepiac. Ale to nie jest moj problem,wiec jak juz wspomnialam to mam mode z H&M ale nie wiem jak isc na wybieg jak ogladac te modelki czy modelow,a jak daje odladaj na kurtyne to oglada kurtyne!!!!! Mam jeszcze jedno pytanko czy jak mam simke to ona moze byc ta modelka i występować na tym wybiegu ?????? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ I Z GORY DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!! MAM MODE Z H&M OD WCZORAJ !!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2008, 11:20   #10
Kobek1996
Guest

Domyślnie Problem z The Sims 2 Impreza

Mam problem. Zainstalowałam dodatek do The sims "Impreza" gdy włączam ikonke pojawia mi sie normalnie to białe tło itp. a nagle komunikat ze uruchomiona zostala niewlasciwa wersja gry prosze uruchomic the sims 2 moda z h&m ? O co chodzi ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania