|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Patrz jak sie jarają xD
Nie no...Tak jak niepokorna napisała.O ile masz na studiach(bo z tego co pamiętam to na studiach dopiero dochodzi).A masz coś z neta?Bo to może być tego wina.Wiesz jakie one są x) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A z kodem boolprop testing... jak stać się simroślinką?
Prosze o pomoc! |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wpisz boolProp przy wyborze otoczenia, wejdź do tej roodziny, kup ok 15 drzewek ambrozyjnych. Potem kliknij z wciśniętym Shift-em na drzewko, wybierz opcję (kurczę, nie pamiętam, ale są 3: force error-sztuczny błąd|Make harevestable-pojawiają się bardzo smakowite owoce| i ta ostatnia, ona sprawia, ze drzewko jest atakowane przez robaki, każesz simowi, który ma być simoroślą pryskać je, rób tak z innymi drzewkami, aż do skutku.
Mogę ci też podać linka do eliksiru, który zamienia simów w simorośl, gdy go wypiją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
BBBarrrrdddzzzoooo ccciii dddzziiiięęęękkkuujjjęęęę!!!!
I jak chcesz to możesz dać te linki! |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nio to dam:
http://www.parsimonious.org/furnitur...-Panacea.shtml Plantsim maker- tworzy simoroślinę plantsim cure- leczy simoroślinę By ściągnąć kliknij na obrazek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
cotojestRENTGENŚNIEGU???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
chyba chodzi o to , że jak się najedzie kursorem na jakieś miejsce, gdzie jest śnieg, to w tym miejscu będzie prześwietlało śnieg, tak że widac co jest pod śniegiem. Swoją drogą gdzie jest ta opcja ?
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję!a jak się je instaluje ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No więc....
Na dole są takie obrazki poszczególnych butelek, klikasz na obrazek której cię interesuje. Pojawia się okno,pyta, czy chcesz:otworzyć,zapisać,anulować, wybierasz otwórz, wtedy chwilę się ładuje. Otwiera ci się program WinRar, są tam pliki .package. klikasz na nie(lub zaznaczasz je) prawym przyciskiem myszki, jest tam opcja; "wypakuj do wybranego folderu' idziesz po koliei, np. D/mpoje dokumenty/eagames/thesims2/downloads. Naciskasz ok i tyle, a następnym razem możesz podczas wybierania lokacji pliku przekręcić pokrętło myszki w dół, wtedy będzie już skierowane do Downloads, przynajmniej u mnie tak jest. Mam nadzieję, zę jasno się wyraziłam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wie ktoś z was gdzie moge dostać Sims2 4 pory roku( płatnie lub bezpłatnie)
mogłabym odkupić ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 15.11.2008 - 16:40 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|