|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ratunku!!!!!!!!!!
przed zainstalowaniem CPR rodzina Lupin wyjechała na wakacje na Twikki i po zainstalowaniu wszyscy mają udar cieplny Jak szybko ich ochłodzić i czym mam ich szybka dać do morza Pilne P.S Sorry,że znowu post pod postem ale to ważne |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nauczysz Ty się w końcu edytować posty?
każ im iść popływać,napić się czegoś z lodówki,jeśli cała rodzina ma udar to musisz niestety czekać,aż im przejdzie albo aż się ochłodzi |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wybacz mi ale jeśli edytnę to nikt nie zagląda i to ostatni post pod postem.
tam nie ma lodówki na Wyspie Twikki już nie ważne Ostatnio edytowane przez Remus Lupin : 21.08.2009 - 15:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja kaze wszystkim napic sie wody, opcja na umywalce badz zlewie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie jest jakiś sposób na sprawienie, aby Simsy w CPR się tak szybko nie rozmrażały (skończenie się działania Odmrożenie). Ja i mój squad nagrywamy koleiny filmik tyle że tym razem o biednych ludziach (simach), i potrzebujemy przedłużyć jakoś tą funkcje? Jest jakaś rada?? Prosiłbym o szybką odpowiedź, ponieważ mamy już opóźnienia.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich, to mój pierwszy post. Poszukuje pomocy. ZAinstalowałem Sims 2 i chciałem zainstalować 4 pory roku jednak w czasie instalacji wyświetla mi komunikat (fotka -> http://www.sendspace.pl/file/f6bdd5291e3226ce3d339fa ) i nic dalej nie moge zrobić. Wie ktoś o co chodzi? :-( pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Prawdopodobnie płyta jest uszkodzona albo porysowana i nie jest w stanie skopiować pliku na dysk...Proponuję zrobić kopię płytki dla własnego użytku lub znam jeszcze jeden sposób:
1. Wyskakuje okienko 2. Nic nie klikasz otwierasz napęd wyciągasz płytę 3. Obracasz płytę, wkładasz do napędu 4. Klikasz ponów próbę. Czasami działa, warto spróbowac może się uda ![]() Powodzenia Ostatnio edytowane przez AMSTA : 05.09.2009 - 09:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Po jakiego diabła wstawiłeś to na sendspace? Było to wstawić na ************...
Ale do rzeczy: Mi też się tak działo. Okazało się, że płyta była zabrudzona i porysowana. Przetarłam ją ściereczką i raz pomogło. Gdy instalowałam jeszcze raz wyskakiwał mi identyczny komunikat. Wkładałam, wykładałam płytę, aż w końcu wkurzyłam się i kupiłam nową. Więc wydaje mi się, że w twoim przypadku będzie identycznie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Więc i ja tak zrobie. Dziękuje wszystkim za pomoc. Pozdrawiam :-)
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Wiem,że to głupie pytanie ale zadam je
Czy simorośl może umrzeć jak człowiek czy jak roślina? |
![]() |
![]() |
![]() |