|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no mam ale tam na samym pocztaku cos takiego psize Czy wymagania systemowe się zmieniły? - Nie, ale jeśli masz pięć dodatków, to wymagane jest 512 MB RAM a ja mam teraz CZTERY dodatki jak kupie cpr to bede miala PIEC to czy jak kupie te cpr to bede miala wymagania 512 Mb Ram? bardzo prosz o odpowiedz elajza...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Każdy dodatek z osobna wymaga 512MB lub ile tam ma z tyłu na okładce napisane, u mnie po zainstalowaniu każdego dodatku miejsce na MB znika więc tak.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Był już taki temat.
Ja bym dokiłbym trochę pamięci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
aha no ale mi chodiz o to czy zainstaluje mi sie gra cpr skoro mam juz 4 dodatki? i cyz nie bede musiala wiecej Mb ram na moich okladkach pisze 256 mb ram
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to jak masz tyle lub więcej MB to Ci wejdą.
Musisz mieć też wystarczającą ilość miejsca na twardym dysku to będzie ok. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no wlasnie tylko jak to sprawdzic xd ale ja mam laptopa tata mi kupil w czerwcu tego roku , takze mysle ze tak duzo to nie zpaelnilam tylko z eja sciagm ze strony rozne fryzury ubrania dla simsow to duzo zajmuje?te sciagenie ze strony simsow? a tak to te sciaganie i te 4 dodatki simsow gg i skype..... jak myslsiz bedize mijesce?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zależy ile ściagasz, ale powinny ci CPR wejść, a jak nie to będziesz musiała wyinstalować dodatki, a one różnie zajmują
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nom oki bardzo ci dziekuje, duzo sie dowiedzialam... jestem wdzeczna ci bardzi i licze na pomoc w przyszlosci
![]() a i jeszcze 1 pytanie czy jak wjede na milowo dziwnowo i werona cyz tam tez bedzie padal snieg lato zima i jesien? cyz tylko na tym kwitnacym wzgorzu beda pory roku tlko? Ostatnio edytowane przez zelkam : 20.12.2009 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Obojętnie gdzie wejdziesz - wszędzie będą pory roku.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|