|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
;( ktoś wie jak to "naprawić" ?!
Ostatnio edytowane przez Czikita_kiti : 01.11.2007 - 19:51 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jak w videostory zrobić, by był w nim tekst czytany przez Iwonę?? Bo mam z tym spory kłopot...
Ostatnio edytowane przez dzikaoliwka : 31.10.2007 - 18:29 |
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
*luna* - Niestety nie wiem co doradzić bo nigdy się z tym nie spotkałem
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ooo dzięki
o takie coś mi chodziłododaję reputację
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dobra, mam Sony Vegas - program xd
Ale jak robi sie w nim filmy, i zapisuje, (nawet takie po 40 sek) to maja najmniej jak 12 MB :/ a z MM mialy np. 2MB ;( Co mam zrobic, zeby wazyły mniej? Napewno się da ! Pomocy! <sry ze post pod postem, ale nikt nie odpisuje> |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mam problem,bo nie wiem jaki serial mam nakręcić żeby wam się spodobał.
A więc piszcie w postach co mam nakręcić.Wybierzcie jeden program i serial -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Produkcje Marcin Production Film: 1.Program - SimExpress Wzorowany na Teleexpresie -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Serial Obyczajowy - S jak Sim Jedyny serial obyczajowy Marcin Production Film -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.Serial Komediowy - Życie Kamyków Scenariusz napisany tylko to pokazać. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edit Marcin Prod: SimExprees - Będzie pojawiać się co 1 tydzień.W programie będą mówić o wydarzeniach simowego trójmiasta (Dziwnowo,Werona,Nowe Miłowo). -------------------------------------------------------------------------------------------------------- S jak Sim - Opowiada o jednym simie,który dużo zrobił dla simowego trójmiasta. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życie Kamyków - Przepraszam Mooka,ale to jest trochę podobne do twojego serialu.Mam nadzieję,że utkwi w waszych mózgach ten serial o ile go wybierzecie. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam nadzieję,że coś wybierzecie. ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Punktacja SimExpress 0 W Sims - WSC 0 ODPADŁ S jak Sim 0 Kadet Parówka -2 ODPADŁ SimTeleturniej 0 ODPADŁ A Bo Ja Wiem 0 ODPADŁ Życie Kamyków 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jutro FINAŁ!Zapraszamy! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Serdeczne podziękowania dla: Desinger, Forum The Sims.PL, Firma Kamery i coś, Marcin Production Film. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie prawa zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowane przez Marcinprod : 30.11.2007 - 15:22 |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 20
|
W-11 na pewno nie jest obyczajowy.
Żadna propozycja mi się nie podoba, zresztą... to ty masz się na coś zdecydować. Coś mi się wydaje, że ten Kadet Parówka to kolejna słaba komedia (jakoś tak po tytule mi się źle skojarzyło). Najlepiej, jakbyś nakręcił jakiś niezwykły obyczajowy serial, coś powiedzmy w stylu M jak Miłość lub Wiara czyni cuda. Oczywiście nie chodzi mi tu o scenariusz, tylko o typ.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Marcinprod - Szczerze to wszystkie te pomysły nie przypadły mi do gustu.
Same tematy wydaja się być mało interesujące. Wybór należy do Ciebie. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
No to napiszę odcinki,które mają być w serialach
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- S jak Sim Zwiastun 1 Odcinek - Własny Biznes Kulisy serialu S jak Sim 2 Odcinek - Inwestycja Kulisy serialu S jak Sim 3 Odcinek - Budowa Kulisy Serialu S jak Sim 4 Odcinek - Nowe Biuro Kulisy Serialu S jak Sim 5 Odcinek - Piętro Kulisy Serialu S jak Sim 6 Odcinek - Pieniądze Najważniejsze Kulisy Serialu S jak Sim 7 Odcinek - 1 Piętra,1 Biuro Zwiastun II Serii - S JAK SIM 8 Odcinek - Magazyn Kulisy Serialu S jak Sim 9 Odcinek - Szybszy Bieg Kulisy I Serii S jak Sim cz.1 10 Odcinek - Wreszscie Kulisy I Serii S jak Sim cz.2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- II Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Jutro będą odcinki,ponieważ dziś nie mam czasu -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życie Kamyków Zwiastun Przedstawienie Postaci 1 Odcinek - Szkoła Przetrwania Babci 2 Odcinek - Święta Bożego Narodzenia cz.1 3 Odcinek - Święta Bożego Narodzenia cz.2 4 Odcinek - Nowy Rok! 5 Odcinek - Mama Ma Nową Pracę 6 Odcinek - Ferie Zimowe cz.1 7 Odcinek - Ferie Zimowe cz.2 8 Odcinek - Ferie Zimowe cz.3 9 Odcinek - Nowe Meble 10 Odcinek - Wygrana w totolotku 11 Odcinek - Przeprowadzka cz.1 12 Odcinek - Przeprowadzka cz.2 13 Odcinek - Nowe Mieszkanie, Nowe Kłopoty Kulisy Serialu cz.1 Kulisy Serialu cz.2 Zwiastun II serii -------------------------------------------------------------------------------------------------------- II Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nowi Aktorzy - Przedstawienie 1 Odcinek - Nowa Szkoła 2 Odcinek - Rock'droll Dziadka Nowi Aktorzy - Ich Scenariusz 3 Odcinek - Urodziny cz.1 4 Odcinek - Urodziny cz.2 5 Odcinek - Wielkanoc cz.1 6 Odcinek - Wielkanoc cz.2 7 Odcinek - Siostra idzie na studia 8 Odcinek - Stary pokój siostry 9 Odcinek - Wspólne Zdjęcie 10 Odcinek - Rozbite Okno 11 Odcinek - Szlaban Kulisy I serii - Przypomnienie Zwiastun III Serii Kulisy II serii 12 Odcinek - Obiad z Dyrektorem 13 Odcinek - Babciowata Praca -------------------------------------------------------------------------------------------------------- III Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Odcinek - Coca Cola 2 Odcinek - Powitanie Siostry 3 Odcinek - Studia cz.1 4 Odcinek - Studia cz.2 5 Odcinek - Odcinek Specjalny (I to będzie na tyle.Skończy się chyba w Czerwcu 2008 roku -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie prawa zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowane przez Marcinprod : 30.11.2007 - 15:49 |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Ten Kadet Parówka to na pewno się nie sprzeda.
Cytat:
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|