|
![]() |
#1 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejne wiadomości ze źródła www.simy.pl
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mam na dysku C tylko 1,5 Gb. Kasuję co się da. i tak komp wolno mi chodzi. Nie wiem czy będę miała Bon Voyage
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aj, aj, jakie to bedzie fajne, tylko...
Co to jest ten statek? Mozna bedzie tam wejsc? Mozna bedzie nim popływac?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Można na niego wejść,po nim chodzić,ale nie pływać.
Będzie tam straszyć duch pirata,można będzie powalczyć ze słomianymi piratami,podziwiać widoki z bocianiego gniazda...To będzie taki "Statek do zwiedzania" ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a ja będe miec podróże 30 Sierpnia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do tematu, to co będzie można robić na dalekim wschodzie poza rytualnym piciem herbaty? P.S. kto to ![]() Ostatnio edytowane przez pocia : 22.08.2007 - 20:03 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
bedzie mozna zjesc coś (kazdy z trzech otoczen ma swoja kuchnia)
jakieś coś tam grabic? uczyc sie tam jakiegos tanca czy tai chi pamiatki kupowac... ninja itp... (teleportacja na ejden dzien podobno tez bedzie... tylko najpierw chyba ninja bedzie musial tego nauczyc...) jakieś coś gdzie się monete wrzuca... hm... pewnie jeszcze pare innych rzeczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nasi polscy koledzy, serwis Sims Rewolucja znalazła w sieci tył okładki dodatku Podróże. Na obrazku nie znajdziemy praktycznie nic nowego, także wymagania pozostały bez zmian poza pamięcią RAM.
![]() Źródło: www.simy.pl PS. Nie wiem jak Wy, ale ja nie widzę tych wymagań :con:...Trochę małe i zamazane, no nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
:1smutny: Teraz to napewno chodzić mi nie będą. Pisze 512 mb a tyle mam. Ale już się tnie, a wymagania były 256 mb. Tylko że jak mam 5 dodatków to 512 mb. Pewnie bezie pisało że jak masz pięć dodatków to 1 gb. Ja już nawet nie mam miejsca żeby pamięć dokupić! To znaczy mam jeszcze jedno ale muszę kupować po 256, a tyle miałam na początku.. :con:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|