|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
będzie można po ślubie pojechac od_razu na podroz poslubną i bez zadnych hacków i kodów wziąć ślub na parceli publicznej
![]() sim będzie mogl umrzec na wakacjach ale nie bedzie mogl miec urodzin niemowlęta i maluchy oraz zwierzęta nie mogą jeździć na wakacje w każdym otoczeniu wakacyjnym będzie tzw. ukryta parcela którą sim może znaleźć dzięki mapie którą ciężko będzie podobno zdobyć te rzeczy wiem ze źródeł różnych a czy tak będzie to się okaże najwspanialsze chyba morze i możliwość mieszkania nad nim Ostatnio edytowane przez Eámanë : 17.08.2007 - 20:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 20
|
![]()
Kurcze, nie mogę się doczekać!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nowym pomysłem na promocję najnowszego produktu z serii simowych gier zabłysnęli dzisiaj producenci nowego dodatku Podróże. Założyli oni bowiem bloga o dodatku, na którym mają zamiar pisać różne informacje na jego temat. Już teraz znajdziemy tam pierwszy wpis a w nim także opisy otoczeń wakacyjnych. Pomimo, że tekst jest w jęz. angielskim, już teraz można wyciągnąć coś ciekawego - to 3 nowe screeny.
![]() ![]() ![]() Wszystkich ciekawych treści wpisu zapraszamy jeszcze dziś do Centrum, bowiem ukażemy tłumaczenie tekstu. Ponad to w ciągu najbliższych godzin pojawią się także najważniejsze kwestie z wczorajszego czatu. Bądźcie czujni ![]() :: Odwiedź: Bloga Tłumaczenie czata: Cz.1, Cz.2 Źródło: simy.pl |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zapowiada się ciekawie,na pewno kupię ![]() Myślicie,że 768 RAMu wystarczy? Też nie mam już miejsca,mój 6-letni staruszek to już antyk prawie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Uuuuu... szkoda, że nie będzie lotów samolotem :shifty: uwielbiam to! Ale już odkładam kasę na ten dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tss... Przeżywacie to i się strasznie podniecacie, a potem tak JAK ZWYKLE wyjdzie na to samo, czyli, że tu niedociągnięcie, tam niedociągnięcie. Okaże się, że dodatek jest nudny i nie ma co robić. Zawsze na zdjęciach pokazują super, cudowne momenty, a jak przyjdzie co do czego to żal wydanej kasy...
Ja bym na Waszym miejscu podszedł do tego z większą rezerwą i SPOKOJEM. ![]() Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 18.08.2007 - 14:24 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Boje się, że będzie się ciąć jak 150. Mam 512 mb ramu i 5 dodatków (jak pisze z tyłu na pudełku) dostane od wujka jeszcze 256 mb, ale mam wrażenie że moja karta graficzna tego nie pociągnie... Próbuje namówić mame ale ciężko idzie. Zapowiada się fajnie... Ach :1smutny:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zdziwiło mnie, bo na jakiejś stronie pisało że wakacje będą dość kosztowne i aby pojechać na urlop osoba grająca w ten dodatek musiała wpisać kod. Nie gram na kody a chcę pojechać gdzieś również moimi uboższymi rodzinkami. Jak myślicie, ile wakacje będą kosztować?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|