Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.08.2007, 13:04   #1
simonek

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!

będzie można po ślubie pojechac od_razu na podroz poslubną i bez zadnych hacków i kodów wziąć ślub na parceli publicznej
sim będzie mogl umrzec na wakacjach ale nie bedzie mogl miec urodzin
niemowlęta i maluchy oraz zwierzęta nie mogą jeździć na wakacje
w każdym otoczeniu wakacyjnym będzie tzw. ukryta parcela którą sim może znaleźć dzięki mapie którą ciężko będzie podobno zdobyć
te rzeczy wiem ze źródeł różnych
a czy tak będzie to się okaże
najwspanialsze chyba morze i możliwość mieszkania nad nim

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 17.08.2007 - 20:28
simonek jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.08.2007, 15:41   #2
pocia
Guest

Cytat:
Napisał simonek9
w każdym otoczeniu wakacyjnym będzie tzw. ukryta parcela którą sim może znaleźć dzięki mapie którą ciężko będzie podobno zdobyć
w każdym? a ja myślałam, że tylko w górach;D. a tam czeka wielka stopa*-*. to ciekawe, czy np. nad morzem będzie jakiś morski potwór, nic, czy również wielka stopa*-*.
Cytat:
Napisał simonek9
najwspanialsze chyba morze i możliwość mieszkania nad nim
no, morze pewnie będzie fajne*-*. kurczę, możliwość pływania w nim*-*. a ciekawe, czy zimą morze zamarznie xD. chociaż mnie bardziej interesuje japonia*-*. nie mogę się doczekać, kiedy ubiorę moją simkę w kimono i każę jej wypić herbatkę xD. albo biwak - ciekawią mnie te zawody;p.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 17:11   #3
mario

Reputacja: 20

Kurcze, nie mogę się doczekać! Ale najbardziej martwi mnie to, że jak sim będzie jechał np. nad morze, to nie będzie to jedna cała, duża parcela, tylko będą różne i np. jeden hotel tylko na jednej parceli, a żeby sobie gdzieś indziej pójść, to trzeba już na inną parcelę pojechać. TO mnie właśnie najbardziej martwi, bo to pewnie będzie tak jak parcela publiczna, czyli będzie mi się wczytywać ok. 10 min... później w grze będę musiał czekać 30 min, żeby wszystko dobrze się załadowało, dopiero później mogę grać, ale strasznie się tnie ;( . Ale czemu? Przecież mam dobry komputer... Detale najwyższe i nie tnie się na parceli mieszkalnej, nie wyobrażam sobie tego dodatku. Ale na pewno będzie zdecydowanie najlepszy!
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 18:20   #4
Justa95
Guest

Nowym pomysłem na promocję najnowszego produktu z serii simowych gier zabłysnęli dzisiaj producenci nowego dodatku Podróże. Założyli oni bowiem bloga o dodatku, na którym mają zamiar pisać różne informacje na jego temat. Już teraz znajdziemy tam pierwszy wpis a w nim także opisy otoczeń wakacyjnych. Pomimo, że tekst jest w jęz. angielskim, już teraz można wyciągnąć coś ciekawego - to 3 nowe screeny.

Wszystkich ciekawych treści wpisu zapraszamy jeszcze dziś do Centrum, bowiem ukażemy tłumaczenie tekstu. Ponad to w ciągu najbliższych godzin pojawią się także najważniejsze kwestie z wczorajszego czatu. Bądźcie czujni

:: Odwiedź: Bloga

Tłumaczenie czata:
Cz.1, Cz.2

Źródło: simy.pl
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 12:41   #5
Rainbow
Guest

Cytat:
Napisał simonek9
niemowlęta i maluchy oraz zwierzęta nie mogą jeździć na wakacje
To do du.. :con:

Zapowiada się ciekawie,na pewno kupię

Myślicie,że 768 RAMu wystarczy? Też nie mam już miejsca,mój 6-letni staruszek to już antyk prawie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 13:15   #6
stagnacja
Guest

Uuuuu... szkoda, że nie będzie lotów samolotem :shifty: uwielbiam to! Ale już odkładam kasę na ten dodatek musi być super!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2007, 14:21   #7
Kuba xD
Guest

Tss... Przeżywacie to i się strasznie podniecacie, a potem tak JAK ZWYKLE wyjdzie na to samo, czyli, że tu niedociągnięcie, tam niedociągnięcie. Okaże się, że dodatek jest nudny i nie ma co robić. Zawsze na zdjęciach pokazują super, cudowne momenty, a jak przyjdzie co do czego to żal wydanej kasy...

Ja bym na Waszym miejscu podszedł do tego z większą rezerwą i SPOKOJEM.

Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 18.08.2007 - 14:24
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2007, 14:39   #8
mario

Reputacja: 20

Cytat:
Napisał Kuba xD
Tss... Przeżywacie to i się strasznie podniecacie, a potem tak JAK ZWYKLE wyjdzie na to samo, czyli, że tu niedociągnięcie, tam niedociągnięcie. Okaże się, że dodatek jest nudny i nie ma co robić. Zawsze na zdjęciach pokazują super, cudowne momenty, a jak przyjdzie co do czego to żal wydanej kasy...

Ja bym na Waszym miejscu podszedł do tego z większą rezerwą i SPOKOJEM.
Częściowo się z Tobą zgadzam, jednak każdy ma prawo wygłosić swoje zdanie. Też podchodziłbym do tego dodatku bardziej na spokojnie, bo może się okazać, że wcale nie będzie taki świetny. Najbardziej czekam na w miarę realistyczne morze, ale niestety na niektórych screenach morze wygląda prawie tak jak zawsze, czyli zwykła niebieska tafla... tzn. z bliska, tam gdzie są fale i piana, to jest ładnie, ale tam w oddali... :con: Czytałem tłumaczenie czata na simy.pl i naprawdę mnie zaciekawiły możliwości dodane w tym dodatku. Czyli w sumie zapowiada się bardzo fajnie. Mimo wszystko, nie należy się tak ekscytować, tylko poczekać na premierę, kupić, włączyć i dopiero ocenić. Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2007, 08:26   #9
Lilith

Reputacja: 10

Boje się, że będzie się ciąć jak 150. Mam 512 mb ramu i 5 dodatków (jak pisze z tyłu na pudełku) dostane od wujka jeszcze 256 mb, ale mam wrażenie że moja karta graficzna tego nie pociągnie... Próbuje namówić mame ale ciężko idzie. Zapowiada się fajnie... Ach :1smutny:
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2007, 19:52   #10
Stokrotka
Guest

Zdziwiło mnie, bo na jakiejś stronie pisało że wakacje będą dość kosztowne i aby pojechać na urlop osoba grająca w ten dodatek musiała wpisać kod. Nie gram na kody a chcę pojechać gdzieś również moimi uboższymi rodzinkami. Jak myślicie, ile wakacje będą kosztować?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania