|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerość
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co do noza, ta strona jest po niemiecku, wiec sie nie orientuje. Moze ktos mi go przeslac? moj mail: [email protected]. A co do zabijania, kiedys zamienilem sie w Simowego Killera, bo potrzebowalem duzej dzialki z wieloma grobami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
szczerze mówiąc jeżeli chodzi o jedynkę to nigdy nie miałam poczucia winy czy czegoś w tym stylu. simy zbyt mało przypominały mi ludzi i jakoś nie obdarzałam ich uczuciami. co innego dwójka, jeszcze żadnego sima nie zabiłam, nie miałabym serca.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja nie mam wyzutow jest nawet fajnie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm... nie.
Jedynkowe Simy są mało realistyczne i nie przypominają ludzi. Poza tym The Sims to tylko gra. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja nigdy nie zabijam simów. Jakoś tak nie potrafię w dwójce. W jedynce to co innego. Pamiętam te czasy gdy się robiło masowe mordy sąsiadów, brzydkich dzieci itp.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
W jedynce robię klony osób, których nie lubię w klasie i zabijam je. Mwahahahahaha... A wiecie, że tych klonów było 20 ? Tyle ile osób w klasie oprócz mnie. I nie mam wyrzutów sumienia. Co innego w dwójce. Tam mam sumienie zabić tylko sąsiadów mojej simki z akademika. Tam było 50 przypadkowych simów.
Ostatnio edytowane przez Miau : 29.09.2007 - 14:47 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]()
Nigdy nie zabijałam simów, wydając z siebie demoniczne "muwahahahaha!" xd Jedyna simka, jaką w jedynce zabiłam celowo, umarła dlatego, że była za chuda i nie mogłam jej zmienić ubrania na to jak jest "średnio" gruba, więc ją zabiłam i zrobiłam jeszcze raz xD A poza tym nie przypominam sobie niczego takiego, jak już jakikolwiek sim umrze, to ze starości, chociaż to się zdarzyło tylko raz, bo zwykle gram z kodem aging off xd
Edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Ametyzd : 29.09.2007 - 16:53 |
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() W TS2 to przynajmniej takie dziecko urośnie i może coś z niego będzie. W rzeczywistości to co innego. XD Tak, mam serce ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|