Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.07.2007, 13:34   #1
kornelia911
Guest

Domyślnie Odp: Dom Quant

Cytat:
Napisał Freya
A mi to nie wchodzi. Klikam to free, i tam jest tylko takie coś żeby przeglądać pliki, które chcemy zalinkowac. A od spodem jest cennik, za ile można wykupić coś tam. Nie widzę żadnego obrazka. ;( Być może jestem ślepa.
Może masz limit, musisz go przeczekać.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.07.2007, 15:00   #2
shezza

Reputacja: 13

To chyba będzie to. Teraz zauważyłam napis: Wait 120 minutes. No to poczekam do piątej i będę mogła ściągnąć. Dzięksik! :*
shezza jest offline  
stare 10.07.2007, 22:45   #3
Fảlivrin
Guest

Ale Ci bosko wyszły niektóre zdjęcia - tak trójwymiarowo. SUper!! Dom juz ma kupca - moj sim student sie tam jutro wprowadzi

stare 30.07.2007, 12:04   #4
shezza

Mam prośbę wielką!!!! Mógłby mi ktoś wysłać plik Quant'a na maila? ( [email protected] ) Prooooooszę! Od paru dni nawala mi rapidshare i nic nie mogę z niego ściągnąć. Będzie ktoś tak dobry i mi go prześle?
;( Plis!
shezza jest offline  
stare 30.07.2007, 18:38   #5
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Freya
Mam prośbę wielką!!!! Mógłby mi ktoś wysłać plik Quant'a na maila? ( [email protected] ) Prooooooszę! Od paru dni nawala mi rapidshare i nic nie mogę z niego ściągnąć. Będzie ktoś tak dobry i mi go prześle?
;( Plis!
Wysłałam
stare 30.07.2007, 18:49   #6
shezza

Kocham cię. :* xD
shezza jest offline  
stare 26.09.2007, 13:09   #7
juice

Reputacja: 14

No proszę... A myślałam że nie znajdę takiego nowoczesnego domu.
Bryła : Nawet, nawet 9/10
Sypialnia : Może byćale sufit nie pasuje do ścian. Ściany powinny być w jasnym kolorze typu biel lub krem ewentualnie kawa z mlekiem. 5/10
Salon : Bardzo realnie wygląda. Jeśli mam oceniać też ten kącik z komputerem to nie pasuje komp. Mogłaś dać laptopa neta albo ten nowoczesny :smirk:. 7/10
Jadalnia + kuchnia : Fajne, fajne, fajniutkie 9/10.

Moja końcowa ocena : 9/10.
juice jest offline  
stare 30.07.2007, 17:35   #8
Kalerisha
Guest

Nawet fajny!
Ale coś mi się w nim nie spodobało.
Daje ci 8/10.
Pzdr
Kalerisha

stare 30.09.2007, 02:35   #9
haughton

Reputacja: 10

Widze, ze ulmille jest wielce kontrowersyjnym projektantem na forum, ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow. Dorzuce i swoje trzy grosze.

Ogrod:
Wydaje mi sie, ze zaprojektowales go nie tylko jako miejsce do wypicia lampki wina, ale i pod katem zlagodzenia surowej i ostrej bryly domu. Tutaj brawo dla Ciebie - drewniana podloga, plecione meble, roznokolorowe kwiaty i urocza sadzawka "zmiekczaja" zarys budynku i dodaja mu przytulnosci. Nie przesadziles z iloscia roslin i ladnie to wszystko rozplanowales. Brakuje mi jedynie jakiejs namiastki zadaszenia oraz widoku ogrodu w nocy, ale to drobiazg. 9/10

Bryla:
Trzeba przyznac ze wyobrazni Ci nie brakuje. Tak futurystyczne bryly maja wciaz niewielu zwolennikow, glownie dlatego ze nie wygladaja jak "domy" w doslownym tego slowa znaczeniu. Interesujace polaczenie kolorow i faktur oraz "nierowne" sciany przyciagaja moja uwage. Nie podobaja mi sie okragle okna (na drugim zdjeciu budynek przypomina kadlub okretu) oraz okropny komin sterczacy z dachu. 7/10

Wnetrze
Zaczne od minusow. Sypialnia wyglada na zimna i ciemna (za malo okien i ta ceglana sciana), chociaz drewniane lozko i obrazy lagodza troche to wrazenie. Jak ktos juz wczesniej wspominal - komputer zdecydowanie nie pasuje do reszty, lepszy bylby laptop. W salonie polozylbym kremowy dywan pod kanapa i pozbylbym sie tego odpychajacego kominka. Plusy - zestaw wypoczynkowy jest swietny - elegancki a jednoczesnie az chce sie usiasc na tej olbrzymiej kanapie. Drewniana polka na ksiazki odwraca uwage od sterylnej podlogi. Kuchnia urzadzona z wyczuciem, wszystkie elementy pasuja do siebie, jadalnia czysta i przytulna. Brak zdjecia lazienki, ale patrzac na rozklad pomieszczen strzelam, ze umiejscowiles ja na linii kuchnia->jadalnia.
I na koniec - eksperyment z fioletem wyszedl Ci calkiem zgrabnie. Jest to kolor rzadko stosowany podczas urzadzania wnetrz i ciezko zestawic go z reszta wyposazenia tak, by nie draznil. Dom stanowi w miare spojna calosc i zwraca uwage oryginalnoscia. 7/10

Razem ok. 7,5/10
haughton jest offline  
stare 27.10.2007, 16:06   #10
Vegeta

Reputacja: 15

WOW!!! super domek!!!! Masz talent do tego! 10/10

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania