Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.10.2007, 09:41   #1
Benny Hill

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom Quant

Dom jest b. fajny ale widziałam lepsze w twoim wykonaniu ( tak mi się wydaje ) ... najlepsza jest kanapa w salonie - z a j e b i s t a .
A fiolet na ścianach mi się nie podoba.
7/10 - biorąc pod uwagę twoie możliwości
Benny Hill jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.10.2007, 12:35   #2
Rëñáës
Guest

Pytam się jeszcze raz.Jak zrobiłaś sufit ??

stare 07.07.2007, 11:32   #3
ulmille

Reputacja: 16

Cytat:
nie widzę wielkiej różnicy od pozostałych
Siłą rzeczy, projektujac kolejne domy, nieświadomie zapożycza sie pewne elementy kompozycji architektonicznej od innych domów (nawet największe pracownie tak robią) i dodaje coś nowego. W tym domu bryła była sprawą drugorzędną, liczyło się przedewszystkim wnętrze, które miałobyć funkcjonalne i tanie (dom jest przerobioną czynszówką dla studentów)
Dziękuję za oceny i pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 01.08.2007, 10:37   #4
Chmelcor
Guest

Ja niestetu nie gustuje w nowoczesnych domkach i poprostu nie potrafie dobrze ocenic tego domku.
Za to widac jak sie postaralas ze zdjeciami. Sa poprostu wspanialej jakosci, wszystko dokladnie widac itd.
7/10, bo to nie moj styl :>.

stare 01.08.2007, 11:43   #5
Katia
Guest

Super!10/10

stare 01.08.2007, 12:26   #6
Avril
Guest

Więc ja też dołączam się do ogólnego oceniania domku ^^
Na początku chciałam pogratulować za pomysł na plakat. Bez zbędnych ozdobień, w stylu minimalistycznym, i bardzo dobrze ! Oby tak dalej

Zdjęcia :Hm, i cóż mogę powiedzieć. Zdjęcia idealnej jakości, dobrze wykonane, dzięki nim można dokładnie obejrzeć dom z zewnątrz i wewnątrz. Ogromny plus dla Ciebie

Bryła : Troszkę nie w moim stylu, aczkolwiek przyznam iż pomysł niezwykle ciekawy. 8,5/10

Wygląd z zewnątrz : Wszystko wykonane estetycznie, aż miło popatrzeć. Barwy na zewnątrz są lekko patriotyczne Wszystko jak najbardziej ok, trzymaj tak dalej. 9,5,10

Wnętrza : Fioletowy zdecydowanie nie jest moim ulubionym kolorem, lecz aranżacja wnętrz jest tak zaiste wyśmienita że nawet chyba polubiłam tą barwę .Dobrym wyborem była ta niezwykle popularna "lustrzana" podłoga. I teraz jeszcze sypnę pochwałami . Dobór mebli jest wprost idealny, przyznam iż ten dom ma w sobie "to coś" że aż chce się go komentować i ściągać. Wszystko utrzymane w nowoczesnym stylu, lecz nie jest tu tak naćkane przedmiotów jak czasem w innych domach. I cóż, przyznam że wystawię Ci za to najwyższą ocenę. 10/10, a gdyby można było, to i więcej.

Ogród : Stworzyłaś przytulny kącik na tyłach domu, bardzo mi się podoba.

Ogólna ocena : 10/10 (bo więcej chyba nie można, prawda ?

stare 01.08.2007, 16:46   #7
Jaredka
Guest

Bardzo się mi ten domek podoba takie nowoczesne chatki są extra mój sim już dziś w nim zamieszka

10/10 - cały jest super

stare 01.08.2007, 17:57   #8
Ylva
Guest

Kurczę, oglądałam wiele Twoich domów i muszę przyznać że masz ogromne wyczucie smaku... Kompozycje są proste, po prostu cieszą oko... Aż wstyd pokazać swoj

stare 01.08.2007, 18:54   #9
Kasiunia14lat
Guest

Mi się podoba, ale chciałabym teraz zobaczyć raczej przytulny, malutki, ciepły domek w twoim wykonaniu Chciałabym też go ściagnąć, ale mam tylko podstawę...
9/10 nie mój styl, ale bardzo mi się podoba

stare 04.08.2007, 19:44   #10
ulmille

Reputacja: 16

Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Mam nadzieję, że nie popadnę w samouwielbienie

Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania