|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Z zewnątrz nawet spoko. W środku mi się nie bardzo podoba. A w sypialni ta żółta fierana na dużym oknie? Ahh... i trawa na drodze zamiast asfaltu
?Coś nie tak. ;] (Moim zdaniem oczywiscie)4/10 Ostatnio edytowane przez Moniiia : 29.07.2007 - 19:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
jesli juz nie chciałas tej ulicy to mogłas wybudowac dom na zielonych terenach a nie na przedmiesciu gdzie jest asfalt
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Tragedia :/ taki dziwny kuchnia straszna :wacko: nic nadzwyczajnego :/
3.5/10 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Fajny domek jak go zobaczyłam myślałam że to będzie jakiś w stylu chińskim, podobała mi się kuchnia, jadalnia i salon a niepodobało mi się że trawa jest na ulicy i sypialnia ta pościel troche nie pasuje 6\10
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
ja bym sie wstydzila cos takiego pokazać na forum. Ta oczobijąca trawa na ulicy może i jest pomysłowa, ale nie wszystko co pomysłowe jest piękne... słaba jakość zdjęć, ustaw je sobie w opcjach, w dodatku pościągaj jakieś dodatki z netu, polecam holysimoly, muranomoblia, sims2credible, zresztą znajdziesz wiele rzeczy w dziale "gdzie moge to znaleźć?". Nie ocenię, życzę owocnej pracy.
Powiedz mi, po jakiego grzyba ci taka wielka kuchnia? Przecież ona ma więcej niż 30m kw.!!! A ta zasłonka przywiązana do szyby chyba to już tragedia... czy ty patrzysz na te zdjeci ._." ??
Ostatnio edytowane przez marandile : 03.08.2007 - 12:48 |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie no...Muszę dać taką samą ocenę jak przy twoim pierwszym domu...
0/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
O BOZE!
Ta trawa to porazka! Ona juz mówi: Nie wchodz dalej bo to masakra! Nie podobają mi sie podłogi, fajny basen. Tyle. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Salon wyszedł Ci nawet, nawet
Ale poza tym dom to porażka
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
jedyne co mi sie podoba (!!) to salon pomijając 3 stoliki a na jednym z nich dupny wazon
reszta KIT!! zgon totalny 1/10
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
Mam być szczera czy kłamać?Ok będę szczera.
Domek, no nie najgorszy ale niezbyt mi się podoba Napewno lepszy od pierwszego o jakieś 80% więc mówię - nie jest tak źle
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|