|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
u moich nastolatków pryszcze pojawiają się po połowie przebytego okresu życia (choć nie zawsze) , maść niewiele pomaga ale i tak znikają po jakimś czasie ;p
Ostatnio edytowane przez amiii : 05.09.2014 - 22:40 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
obecnie jedna z moich nastolatek cierpi na owa przypadłość i zauważyłam, że to po jedzeniu chili, chipsów, ciasteczek im wyskakują te pryszcze.W sumie to brakowało mi ich w dalszych częściach simsów i uważam, że to jest fajny aspekt gry.
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 13.09.2015 - 19:22 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 19
|
W mojej grze zaobserwowałem pryszcze na twarzy nastolatka zaledwie dwukrotnie. Oba przypadki dotyczyły nastolatków, którzy słabo lub bardzo źle radzili sobie w szkole. Pierwszy raz pojawiły się u Damiana Biedaka, lecz nie zdążyły zniknąć, bo chłopak dorósł. A drugi raz u Grażynki Gazety, która w ogóle zaniechała chodzenie do szkoły, gdyż opiekowała się młodszym rodzeństwem. Po posmarowaniu twarzy maścią przy lustrze, za jakiś czas pryszcze faktycznie zniknęły... Nie wiem, za 2/3 dni...
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 13
|
Och, u mnie to było tylko raz, czy dwa. Tak w ogóle, to nie wiem, od czego to zależy.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
a poza tym jak sie jest w moim wieku to sie nie ma wiekszych zmartwien <na szczęście>
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
U mnie simy często mają pryszcze... Bardzo tego nie lubię. Szpeci mi to simy i tyle. Ale pryszcze sprawiają, że gra jest bardziej realna. Każdy (prawie : P) w realnym życiu ma pryszcze, więc dali to również do gry. Pomysł z pryszczami nawet mi się podoba
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
________ Ja nie mówiłam, żę tylko przy Pragnieniu Romansowania wyskakują pryszcze - ktoś podał tą hipotezę, a ja powiedziałam, że moi Simowie z tą aspiracją mieli, a inni nie. NIE MÓWIĘ, że inni nie mogą mieć, mówię tylko, że mi się to nie zdarzyło.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja zauważyłam coś takiego:
1. Ram moja simka jako nastolatka miała pryszcze. Potem urodziła dziecko, które równiez miało pryszcze. To dziecko urodziło dziecko, które też miało pryszcze. Może to dziedziczne? 2. Kiedyś moja simka nastolatka jadła chipsy, hamburgery, rozpasła się jak świnia, w dodatku nie myła się i miała w pokoju talerz z muchami, oprócz tego jadła przeterminowane jedzenie i miała syfiasty ryjek! xD |
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|