|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Zapraszam do dalszego komentowania
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No to tak
![]() Po pierwsze-źle robione zdjęcia,za bardzo "od góry"-od tego są rzuty ![]() Bryła nie podoba mi się-zdecydowanie za prosta.Dach wg mnie wyszedł fatalnie,dom wygląda jak stodoła,przydałoby się go jakoś urozmaicić i obniżyć.Balkonik w dachu to bardzo dobry pomysł,świetnie ![]() Salon z jadalnią wyszły ładnie,lubię soczystą zieleń.Przydałoby się pokombinować z tapetkami,bo teraz saln sprawia wrażenie nudnego i pustego.Brakuje mi tu obrazów,stoliczków do kawy i,przede wszystkim,kwiatów ![]() Ujęcie kuchni jest naprawdę fatalne,niewiele widać.Jednak z tego,co zdołałam dostrzec,to jest zimna,ponura,bez życia,kojarzy mi się z kostnicą.Jeśli koniecznie chciałeś utrzymać czarno-białą kolorystykę,przydałoby się urozmaicić to pomieszczenie wstawkami np. czerwieni (tapety,lampki,ozdóbki na szafkach). Sypialnia wyszła bardzo ładnie,przytulnie,nowocześnie.Plus za dobór ślicznych mebli Tylko brakuje mi firanek i zasłonek w oknach ![]() Łazienka nie podoba mi się.Pusta,bez pomysłu,wygląda jak robiona "na odwal".Ja też nie lubię robić łazienek,ale następnym razem postaraj się przy niej troszkę bardziej ![]() W ogródku szał pał z drzewkami.Za dużo różnych gatunków!Leżaki wyglądają jak rzucone,bez składu i ładu...widziałabym tam schludny tarasik I to,czego brakuje mi w 3/4 domów na tym forum-TERENY!!!Wszędzie ta obleśna Maxisowa trawka.Pościągaj sobie jakieś realistyczne trawki,kwiatuszki,kamyczki i "maż" sobie po parcelce,dorób pagórki i podkreślaj je kamyczkami,ziemią.Od razu ogrody nabiorą charakteru i schludności ![]() Ogółem jest średnio,ale we wnętrzach widać,że miałeś pomysł.Salon za bardzo się odcina kolorystyką od reszty pomieszczeń,chyba,że o to chodziło Elewacja zewnętrzna na 1= -pokombinuj z cegiełką i innymi kolorami,podkreśl atuty bryły,będzie o wiele lepiej ![]() Mam nadzeję,że krytyka Cię nie zrazi,początki zawsze są trudne Weź się w garść i pokazuj następne dzieło!
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Rainbow - ja nie zmieniam pokrycia terenu dlatego, iż nie mam najlepszej karty graficznej ale wszystko wygląda wporządku tak jak z grafiką na fulla (bo mam ją ustawioną) ale kiedy zmieniam pokrycie terenu jest takie zamazane, brzydkie. Boję się, że będzie tak również z pokryciami z internetu. Jeśli ktoś ma tak samo i pokrycia z internetu proszę o pomoc. (oczywiście czy ładnie wygląda)
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
To już wina karty...ale możesz pobawić się pokryciami,będzie o wiele ładniej niż z tą nudną Maxisową trawką
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dobra, dobra spróbuje
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 20
|
No ja oczywiście rozumiem, ale na drugi raz już poszukaj jakichś ładnych. Żeby wyszło coś ładnego, to trzeba się niestety wysilić.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 16
|
Najlepiej samemu zrobić
Wtedy ma się jakie dusza zapragnie (no i potrzebuje )
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 20
|
Cytat:
Ściągnij sobie The Sims 2 Majster Plus. A ja nie umiem robić podłogi w stylu panele, bo mi się nie łączą panele ze sobą i wychodzą takie kostki.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
MI również się podoba a zwłaszcza że lubię zielony kolor. Jedna moja uwaga popracuj nad łazienką. Daję 9/10
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|