|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc nie rozumiem czemu taka nazwa domku, ale naprawdę mi się podoba, chociaż zmieniłabym kilka rzeczy:
ZEWNĄTRZ: Ślicznie, pomyślałam w pierwszej chwili. Bardzo mi się podoba, nie przesadziłeś z ogrodem, domek bardzo ciepły. Dam max 10/10. Nie mam po co się rozpisywać zero uwag, jak dla mnie ![]() BRYŁA: Jak pisałam wyżej, bardzo ładnie. Jestem wymagająca, lubię przytulne domki. Tak jak napisał Konrad troszkę brakuje mi balustrady na tarasie, i z tyłu domu te małe okna też mi się nie podobają dlatego minus jeden punkt 9/10. OGRÓD: Co prawda można by w nim troszkę zmienić. Dodać kilka przedmiotów, odrobinę więcej roślin. Ale nie jest źle. Jedyne czego mi brakuje to jakiegoś drewnianego ogrodzenia... i basenu? Dam 8/10. WNĘTRZE: Bardzo ładne kolorki, ale jak pisali inni, sypialnia nie pasuje do domku. Jest w niej pusto, zimno... Ślicznma kuchnia i jadalnia, prosta, ale funkcjonalna. Piękna łazienka, bardzo mi się podoba, hol też jest bardzo ładny. Tak jak pisałam sypialnia mi się nie podoba tak samo jak kanapa w salonie. Ogólnie jest dobrze, ale mogło być jeszcze lepiej. Hmm... myślę, że sprawiedliwie będzie gdy ocenię Cię 7/10 ![]() RAZEM: 34/40 Bardzo dobrze ![]() UWAGI: Ciepły, mały domek. Chciałabym w nim zamieszkać, ale... należy się generalny remont w sypialni... I to psuje cały domek. Bryła mi się podoba, ma w sobie to coś. Troszkę za mało okien, to też jest jakiś minusik. Ale powinieneś dać do ściągnięcia, jest naprawdę ładny ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ładny
Pozdr. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|