|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Idealny,jak na starter
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja nie mowilam o ogrodzie tylko o srodku....
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się wersja czekoladowa, daje jej 10/10, wersji pierwszej tylko 8 bo jakos mi nie przypadła do gustu. Aha- w łazience nie widzę żadnego prysznica.. jest tam jakiś? z ciekawości pytam bo na pewno jest
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() Prysznic jest, proszę się nie martwić, jest ten z NS. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła co to dużo mówić nic nowego, zawsze te same kształty niczym z kosmosu. Troche staje się to nudne oglądanie domków niemal że identycznych co do bryły.
W środku natomiast jest pięknie salonik taki jaśniutki ^_^ sypialnia to samo bardzo przytulna. Jednak przyczepie sie do płytek w łaźence wyglądają jakby były brudne :/ pozatym w łaźence czegos brakuje. Nie podoba mi się też działka bardzo nie pasuje do całoego domu i te ściany wystające, wiem wiem ma być nowocześnie ale ta nowoczesność jest dziwna i nie dozniesienia -_- Masz talent ale tak mnie rażą te bryły u ciebie :/ Bardzo chciałbym zobaczyć domek z jakimiś bardziej przyziemnymi kształtami bo wiem, żę wtedy to będzie BOMBA ![]() ![]() odejmuje pkt za bryle, kafelki w lazience, podloze ogrodu, pustke w lazience i zaluzje ktore sa na polu O_o ocena 5/10 |
![]() |
#8 | ||
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
Bryła: Czemu "EON", "Quant" i wreszcie "Avten" wszystkie są zbudowane w ten sam sposób i na to samo kopyto... czyli nie za ładnie? ![]() ![]() Wnętrze: Zdecydowanie lepsze w wersji 'Golden Sands', salonik całkiem niczego sobie ![]() ![]() Cytat:
![]() 3.5/10 6.5/10 ------ 10/20 czyli 5/10. Pozdrawiam, Désignér Ostatnio edytowane przez mario : 15.08.2007 - 19:06 |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Rozmawiamy o starterze. Miałem zamiast łóżka albo lodówki wstawić kwiatka? Bez sensu...
Dziękuję za oceny. Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dom idealny! 10.99/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|