|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Może od razu dajcie szanownego Kenny'emu władzę na forum na jakiś tydzień, żeby pokazał, na co go stać
![]() A odsyłanie administracji do regulaminu jest co najmniej śmieszne, bo administracja tenże regulamin tworzy. Gdyby "termin ważności" kont userów był rzeczywiście sprawą niecierpiącą zwłoki, administracja już dawno coś by z tym zrobiła. Tymczasem dyskusja toczy się o drobnostkę, rzecz, która nie ma istotnego wpływu na działanie forum. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
Ja co do banów pernamentnych zgadzam się z Tobą
|
|
#3 | |||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
Nie po to się daje bany permanentne, żeby te konta potem usuwać. Poza tym, pomyślcie - nowy mod widząc w tabeli częstotliwość powtarzania się mojego nicka w rubryce "Nałożony przez" ma jeszcze jedne powód, żeby myśleć "Liv-żyleta" ;] A tymczasem myślenie Kenny'ego powiedziane moimi słowami: Cytat:
Co do wchodzenia/niewchodzenia - jeśli user przeczytał przy rejestracji regulamin i nie zapomniał paru ważnych rzeczy tam napisanych, to wie, że w razie jego półrocznej nieobecności jego konto może być usunięte. Został poinformowany, administracja ma prawo działać. Cytat:
@down: Alisha
Ostatnio edytowane przez Liv : 28.01.2012 - 11:25 |
|||
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Przypomniało mi się jak jakaś dziewczyna co ma żaby w avku i sygnie(z nickiem chyba na A, nie pamiętam xd) się kłóciła o to samo co Kenny : )
W sumie to usuwanie tych kont byłoby nawet dobre, jest parę fajnych nicków, które bym z z chęcią wykorzystał ![]() edit; @up tak, Alisha
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 28.01.2012 - 18:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ale Tu się nie o nicki rozchodzi, tylko o święte prawo naszego forum
|
|
#6 |
|
Archeolog Renesansu
|
Nie, tu się rozchodzi o twój "świety" kaprys. Skończmy męczyć ten temat, proszę.
|
|
#7 | |
|
|
Proszę Cię bardzo
![]() "Kaprys" xD Cytat:
Nawet nasza EX SuperModerator się ze mną zgadza, a pozatym co Ci tak na tych kontach zależy?
|
|
|
#8 | |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
|
Świętym prawem jest także ten punkt:
Cytat:
Temat usuwania kont uważam za skończony. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderatorka Emerytka
|
Kenny, za bardzo się tym zachłysnąłeś
![]() Poza tym zauważ, że nie jestem uważana za wyrocznię/autorytet tutaj, więc nie radzę się powoływać na moje opinie i stawiać mnie tam, gdzie nie moje miejsce. Cytat:
Pewnie wyjdzie jak zwykle, kiedy miało przyjść do użycia tego punktu Ty wiesz o czym mówię ![]() W gruncie rzeczy nie wypowiedział się nikt z administracji (szkoda, bo myślę, że głos z góry uciszyłby spór i rozwiał wszelkie wątpliwości - no w końcu wątek nie dotyczy tylko niebieskich braci i sóstr) na temat kont, więc do zobaczenia przy następnym nierozwiązanym sporze o to samo! ![]() Posta zaczęłam pisać zanim pojawił się post z zakończeniem - proszę to wziąć pod uwagę. @Gingers: W takim razie tutaj jest zakończenie tej dyskusji ![]() L. edit: aha, OK
Ostatnio edytowane przez Liv : 28.01.2012 - 21:45 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
Ja mam małe pytanie: Kiedy będą Forum Awards 2011/2012?
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|