|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyświetlanie tych piekielnych sub-for. Póki co, nie masz pojęcia, co czeka cię w danym dziale. Jeśli sub-fora będą widoczne na stronie głównej, zdecydowanie ułatwi to przeglądanie forum i umili na nim pobyt. (mod nazywa się cyb - sub-forum manager dla zainteresowanych)
http://img43.imageshack.us/i/subfora.jpg/ To, co zostało zaznaczone na niebiesko, to pole, które widzicie wy standardowo, na tym forum; podkreślone elementy, to widok sub-for na stronie głównej. Dla przykładu: w dziale off-topic funkcję elementów podkreślonych we wcześniej pokazanym ss, pełniłyby sub-fora, tj. Muzyka, Men Zone, Women Zone etc. I shitbox (shoutbox). Wiem, że na forum jest czat, i wiem, że temat był poruszony, ale o ile wygodniejsze byłoby posiadanie shoutboxa na stronie głównej forum? Wszystko pod ręką, na tej samej karcie. No i layout, ale to już kwestia poruszana wielokrotnie, więc tylko dodaję od siebie, że przyjemniej byłoby ogarnąć coś świeżego. @down; Ten temat służy do wyrażania swojej opinii o niedociągnięciach forum? To jest ocena subiektywna, nie musisz się z nią zgadzać, ale nie musisz też reagować tak agresywnie. Może jest to kwestia tego, że na forum jesteś kawał czasu i zdążyłeś się przyzwyczaić, ale mnie - jako nową użytkowniczkę to odstręcza. Ostatnio edytowane przez Snerta : 25.12.2010 - 11:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
|
![]()
Cam i Sharon nie przejmujcie się, jak ja zostałam modem to dostawałam PM-y od "znajomych" że jestem lizodup, że się zmienie, a niedługo potem dostałam jakże miłą notkę którą macie do wglądu
![]() Czy na tym forum brakuje wam rozrywek? Najpierw plucie się o sprawę z użytkownikiem I. i moderatorką, teraz się czepiacie nowych moderatorów. Pytanie za 100 pkt. Chcielibyście być tak traktowani przez innych gdy dostaniecie moda ? Nie byłabym taka pewna TonksEDIT: O jakiej notce mówisz ![]() O tej co skasowałas ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 Ostatnio edytowane przez oazowiczka : 30.08.2007 - 10:28 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ym. napisze to jeszcze raz.
nie ma o co sie srać, camerandios ma moda po znajomosci, ja tez go mialam i wszyscy go tu maja jak juz wspomnial uno ![]() nie lize dupy zalodze, bo nie znosze wiekszosci ludzi w niej obecnych. po prostu mysle RACJONALNIE. ledwo otworzyli temat w 'co tu zmienic' i juz sie pchacie do awantur. kopiecie sobie dołki :> |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale wy macie problemy, weźcie zacznijcie się bardziej interesować życiem realnym niż pseudo-skandalem, bo KTOŚ DOSTAŁ MODA PO ZNAJOMOŚCI a wy nie.
drama. czego wy się tak naprawdę spodziewacie, że dostaniecie moda bo piszecie posty? no ludzie, litości. założcie własne fora jak wam nie pasuje system rozdawania uprawnień. i po kłopocie. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem mod "po znajomości" to normalna procedura. To chyba jasne, że takiej, bądź co bądź odpowiedzialnej funkcji, nie powierza się komuś obcemu, tylko osobie, sprawdzonej, którą się zna i o której się wie, że można na niej polegać.
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Ban(an)y - kto, za co, dlaczego - fajny temat, dzieki za zebranie tego do kupy (:
tylko Rafalek to niestety nie moja postac, takiego imienia napewno bym sobie nie wybral. i pomoge wam - Asshole juz dlugo czeka na sprawiedliwosc !
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
|
![]()
Dzięki, Asshole właśnie został usunięty, żeby nie zaśmiecać i tak już długiej listy bananów
![]()
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Może by dodać do profilu The sims 2: Podróże??? Dział już więc kolej na to
![]() TonksEDIT: Dodane, zarówno do "jakie gry posiadasz" jak i do "ulubionego dodatku" AlliaEDIT: Dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez Lilith : 08.09.2007 - 19:41 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Weźcie coś zróbcie z tą wyszukiwarką, bo to denerwujące, kiedy trzeba czekać te 2 min do następnego szukania =__=
Edit: A może by tak jeszcze zrobić linkarnię w dziale z TS1? Co prawda niewiele osób już w to gra, ale może niektórym by się przydało... ;x Edit2: Lalala, jest tam kto? =) Edit3: DZIĘKI =( Ostatnio edytowane przez beliel : 08.09.2007 - 20:27 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|