|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Bezczelnie, bez potrzeby dodajesz adnotacje, tylko po to, aby było widać jaką jesteś żyletą. ![]() Cam: No nie, teraz to mnie rozwaliles :laugh: :laugh: :laugh: Ostatnio edytowane przez Camerio : 05.02.2008 - 16:44 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Ajs Kronowie dużo obiecywali
Magrett może przetłumacz ten ciąg literek bo nie rozumiem :>
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 18
|
On namawiał?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ojaaa,lekkie nieporozumienie xD
Przepraszam Númenessä ![]() Mnie nie namawiał,zagłosowałam z własnej woli. Co robił z innymi - nie wiem. ;p Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 05.02.2008 - 15:58 |
|
|
#5 |
|
Reputacja: 18
|
Margrett - namawiał do głosowania na siebie w Forum Awards
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A, dzięki i przepraszam za takie pytania.
Już nie robię OffTopu
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
Chciałabym, aby osoba, która dostała nową notkę użytkownika mogła ją edytować lub usuwać. Np. załóżmy, że dostałam nową notkę, która jest wg. mnie obraźliwa. Mogłabym ją usunąć. Oczywiście nie mogłabym edytować notek u innego użytkownika. Taki pomysł ^.^
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
wg mnie to troche głupi pomysł. jeżeli notka jest obraźliwa zgłoś to nam, jeżeli po prostu krytyczna, mówi sie trudno, nie wszyscy muszą Cie lubić
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja tylko się upominam o konkursy. Wiem, wiem, upierdliwa jestem, ale od września [oprócz Awardsów] żadnych konkursów nie ma. Chodzi mi o te w stylu: Pokaż mi swoje wnętrze czy MakeThemUp.
Szkoda, że ich nie ma, bo było to fajne urozmaicenie i cieszyło się popularnością. Póki co czekam z nadzieją. Pozdrawiam. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|