|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.
Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem". Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3 No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Caesum, problem polega na tym, że stotka ma rację - jeżeli ktoś nie jest w stanie dostrzec wielkiego forum od ts2 nie zauważy również "1" przy nazwie The Sims, nawet jeżeli to "1" wyskoczyło by z monitora i uderzyło ich w czoło. niestety. jedyne co możemy zrobic to przenosić takie tematy. a w takim wypadku lepiej zostać przy poprawnej nazwie gry.
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ten temat byl juz poruszany 2 miliony razy, wiec skoro jest tak, to widocznie modom to pasuje
#5 |
Guest
|
![]()
Caesum, problem jest w tym, ze LUDZI nie obchodzi, czy to forum od ts czy od ts2 - widza pierwsze lepsze i wrzucaja tam swoj problem niecierpiacy zwloki. i bez wzgledu na to, czy sie tam da wielką 1, czy wielki napis "to nie jest forum ts2" to nic to nie zmieni.
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Hallo pisałem już o tym ostatnio "Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny" Dało by rade zrobić. Ahh i za wczasu dodać Osiedlowe Życie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ej może ja jestem ślepa,ale za co Dajama i Koornela dostały bana?
i czemu w ogóle ani widu ni słychu Eamane? |
![]() |
#8 |
|
![]()
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Po to są nicki żeby tak się do kogoś zwracać... imho właśnie pisanie po imieniu byłoby bezsensowne.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|