Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.08.2008, 16:18   #1
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.

Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem".

Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3

No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu.
Caesum jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.08.2008, 10:15   #2
Radioaktywna_Skarpeta
Guest

ThumbsDown Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Napisał znowu Caesum Zobacz post
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.

Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem".

Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3

No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu.
Caesum, zadam pytanie... czy TY należysz do mniej kumatych? Wiem, że napiszesz NIE. Skoro nie jesteś mniej kumaty, to po co martwisz się o mniej kumatych? Oni sobie dadzą radę, a TY pilnuj swoich problemów. Do tej pory nikt się nie skarżył, żeby ta nazwa bez jedynki mu przeszkadzała. Tylko Tobie nie pasuje. Czy ty masz jakieś problemy z tym brakiem jedynki? Czy Tobie to się myli? NIE. Więc daj innym spokój. Poza tym, to nazwa tej gry, to The Sims, a nie The Sims 1. Ułatwiłoby modom robotę, mówisz? Ciekawe w jaki sposób. TY nie jesteś modem, więc skąd możesz wiedzieć, co im ułatwia, a co utrudnia robotę? Modzi się nie skarżą, jakby im to przeszkadzało dopisaliby tą jedynkę, a oni (domyślam się xD) uważają, że tak jest dobrze. Wiesz Twoje ciągłe pisanie o dopisaniu tej jedynki na pewno nie ułatwia im roboty. Wszyscy są na nie, więc mogłabyś już dać sobie spokój.

stare 25.08.2008, 13:22   #3
Rocket

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Radioaktywna_Skarpeta Zobacz post
Caesum, zadam pytanie... czy TY należysz do mniej kumatych? Wiem, że napiszesz NIE. Skoro nie jesteś mniej kumaty, to po co martwisz się o mniej kumatych? Oni sobie dadzą radę, a TY pilnuj swoich problemów. Do tej pory nikt się nie skarżył, żeby ta nazwa bez jedynki mu przeszkadzała. Tylko Tobie nie pasuje. Czy ty masz jakieś problemy z tym brakiem jedynki? Czy Tobie to się myli? NIE. Więc daj innym spokój. Poza tym, to nazwa tej gry, to The Sims, a nie The Sims 1. Ułatwiłoby modom robotę, mówisz? Ciekawe w jaki sposób. TY nie jesteś modem, więc skąd możesz wiedzieć, co im ułatwia, a co utrudnia robotę? Modzi się nie skarżą, jakby im to przeszkadzało dopisaliby tą jedynkę, a oni (domyślam się xD) uważają, że tak jest dobrze. Wiesz Twoje ciągłe pisanie o dopisaniu tej jedynki na pewno nie ułatwia im roboty. Wszyscy są na nie, więc mogłabyś już dać sobie spokój.
zejdź z tonu.

Caesum, problem polega na tym, że stotka ma rację - jeżeli ktoś nie jest w stanie dostrzec wielkiego forum od ts2 nie zauważy również "1" przy nazwie The Sims, nawet jeżeli to "1" wyskoczyło by z monitora i uderzyło ich w czoło. niestety. jedyne co możemy zrobic to przenosić takie tematy. a w takim wypadku lepiej zostać przy poprawnej nazwie gry.
stare 24.08.2008, 16:24   #4
Odyn
Admin Emerytka

Reputacja: 10

ten temat byl juz poruszany 2 miliony razy, wiec skoro jest tak, to widocznie modom to pasuje

Odyn jest offline  
stare 24.08.2008, 16:28   #5
stotka
Guest

Caesum, problem jest w tym, ze LUDZI nie obchodzi, czy to forum od ts czy od ts2 - widza pierwsze lepsze i wrzucaja tam swoj problem niecierpiacy zwloki. i bez wzgledu na to, czy sie tam da wielką 1, czy wielki napis "to nie jest forum ts2" to nic to nie zmieni.

stare 25.08.2008, 23:44   #6
kubuss

Hallo pisałem już o tym ostatnio "Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny" Dało by rade zrobić. Ahh i za wczasu dodać Osiedlowe Życie.
kubuss jest offline  
stare 31.08.2008, 11:21   #7
Chryzantem Złocisty
Guest

Ej może ja jestem ślepa,ale za co Dajama i Koornela dostały bana?
i czemu w ogóle ani widu ni słychu Eamane?

stare 31.08.2008, 11:25   #8
kubuss

Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku
kubuss jest offline  
stare 31.08.2008, 14:23   #9
Dami

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Kubuss Zobacz post
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku
a jak naforum byloby 9 np. janów?
Dami jest offline  
stare 31.08.2008, 13:38   #10
cassant
Guest

Po to są nicki żeby tak się do kogoś zwracać... imho właśnie pisanie po imieniu byłoby bezsensowne.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania