|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia zrobione aparatem mozna przeglądac tam gdzie zwykle w nowej zakładce (F4)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie mogę zrobić nowych parcel na wyspie Twikki. Wyskakuje mi jakiś błąd i że przez to aplikacja zostanie zamknięta. Poza tym gdy buduję hotele ludzie nie chcą się w nich meldować. Jest recepcjonista, boy-e, przychodzą ludzie i zamawiają jedzenie w reustauracji, ale się tam nie meldują. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Masz dodatki z neta? Ja też tak miałam, że wszystko działało i jak chciałam wejść na jedną parcelę to się zacinało i wyskakiwał taki komunikat. I musiałam wywalić parę szkodliwych dodatków.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kilka pytań:
1-jak zrobić żeby ci ludzie z czasu wolnego ciągle ine dzwonili? 2-czy jest jakiś kod który daje chemię między dwojegiem simów między którymi tej chemii nie ma? 3-czy można zrobić tak żeby w jakiś magiczny sposób simy się nie wkurzały jak coś im stoi na drodze i nie mogą przejść tylko jakoś to omijali? pzdr |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
1 - sprzedać telefon.
2 - yyy... najwyżej zrobisz boolpropem i im podciągniesz stosunki na max'a, u każdego z nich. potem tylko wystarczy aby się przytulili i już masz chemie. 3 - tak, poustawiać inaczej meble. ![]() kurde, czemu piszesz tę wiadomość we wszystkich możliwych temetach .?? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ad. 2 Trzeba pokonbinować samemu. Zapytać się co danego sima pociąga, a co odrzuca i zmienić to w sobie ^^ <bleh, obrzydliwe postępowanie, zwłaszcza w realu>
Kody są ble xd. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ehh...??
nie kapuje tego oposta ______________________ TajemnicySmakWciążWustachMasz BylismyWpodrużyNaNiebiePełnymGwiazd |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ad 2. Jest jeszcze opcja obserwowania, jak wygląda sim, który ma Ci się spodobać (np. jest wysportowany i ma czarne włosy). Wtedy kupujesz za punkty aspiracji "Kulę SensoNowyTy" lub jeżeli masz w wyposażeniu taki błękitny eliksir to go pijesz i ustawiasz, jakie masz mieć zainteresowania (na przykładzie: Ma byc wysportowany i mieć czarne włosy - to Cię pociąga).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|