|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Od ducha można się nauczyć szanty, można mu opowiadać dowcipy ;p. Ja sobie go wzięłam do rodziny więc nim mogłam np. rozmawiać z simką ale simką nie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dla ciekawskich co chcą wiedzieć np. jak wygląda teleportacja zrobiłem film
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=iRcSGDoLiC0 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 17
|
![]()
To teraz ja.Czy jak weźmie Wielką Stopę do domu to inny Sim będzie mógł ją zobaczyć znów w lesie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak mozna miec nawet 8 wielkich stop!albo i wiecej
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]()
Hej, wiecie, jak w szybki sposób można znaleźć mapę do zakopanego skarbu? Tzn. kodem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To ja mam pytanie-gdzie i jak można zrobić te "starożytne ćwiczenia"? (te w Takemizu)
![]() Co na screenach simy ćwiczyły jakąś tam sztukę walki czy coś? Włączyłam wieże w jakiejś parceli,ale miastowi tańczą tylko tańce-połamańce i nie wiem co mam zrobić -___- |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To nazywa się Tai-Chi można się go nauczyć od starca (tego co opowiada "smoczą opowieść) albo od ludzi i oni tego nie tańczą tylko ćwiczą.Moja simka się od niego nauczyła , bo zaczą ćwiczyć Tai- Chi i się przyłączyła
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dziękuję =D
No na razie muszę poczekać,bo wszyscy miejscowi się zmyli bo jest 2:00 w nocy heh ^^ A od starca się nauczyć,to też trzeba czekać aż on sam zacznie,czy wystarczy kliknąć na niego i jest taka opcja? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie nie ma takiej opcji.U mnie było tak że podałam herbate , przyłączył się póziniej przestał i zaczą ćwiczyć a ja kliknełam na niego i wziełam opcje Przyłącz się do Tai-Chi |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|