|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kodem nie wiem, moze jakoś boolPropem, a ja miałam tak, że znalazłam mapę normalnym sposobem i w spisie parcel publicznych mialam jedną- tą z mapy- zaznaczoną znakiem zapytania. Pojechałam tam i mialam do wykonania zadanie. W moim przypadku musiałam naprawic pewnej czarownicy z Twikkii sprzęt domowy. W nagrode za to dała mi laleczkę voodoo
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ej, a w jaki sposob mozna sie nauczyc tego dalekowschodniego masazu? bylam wlasnie na dalekim wschodzie i jakos kurcze nie bylo tam masazystki... i co mi z tego, ze mi medrzec opowiedzial legende o smoku?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm... Mm tą gre od wczoraj, więc nie bardzo się orientuję...
Czy można w jakiś sposób zabrać dzieci na wkajacje? Ja miałam małe dzieci to musiały zostać w domu z opiekunką. Czy np. dzieci lub nastolatki mogą jechać z rodzicami? |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]()
Tak. Dzieci szkolne i nastolatki mogą wyjeżdżać na wakacje.
mabda musisz znaleźć parcelę ze stołami do masażu. Klikasz na masażyście i masz opcję: "naucz się masażu takiego czy takiego". W każdej z trzech okolic masz przynajmniej 1 parcelę z takimi stołami. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sylvanna : 12.09.2007 - 09:06 |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Do domu nie wzięłam, jeszcze na wakacjach przyłączyłam go do rodziny kodem, ale potem jak zmieniłam miejsce wakacji to go wywaliłam ;p.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, kąpać i tą całą reszte można robić tylko nad morzem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
A teraz ja mam pytanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Aby nauczyć się powitania,musisz poczekać,aż tubylec SAM do twojego Sima podejdzie i wtedy u góry się pojawi opcja "Powitanie.../Dudnienie w pierś" czy "Ukłon".
Nie można kliknąć i się nauczyć. Najlepiej włączyć do tego wolną wolę,ale pilnować,żeby sim nie robił niczego czasochłonnego,żeby tubylec się nie zniechęcił. W Trzech Jeziorach powitania nauczyłam się od razu-jakaś simka do mnie podeszła. W Takemizu musiałam trochę pojeździć po parcelach i czekać,ale też ktoś podszedł =d Ogólnie,musisz po prostu czekać,aż któryś z miejscowych sam z siebie podejdzie i wykona ten gest. Potem możesz go powtarzać na nim bądź na innym tubylcu,dopóki się nie nauczysz =d |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zauwazylam ze w tym dodatku umieszczać mozna obiekty gdzie sie chce tzn...nie koniecznie w miejscach pokratkowanych i jakby to ... no wiecie o co mi chodzi xD
tylko ze problem jest z oknami i drzwiami. nie moge ich wstawic na sciane tak aby z jednej i z drugiej strony byly widoczne i dobrze dopasowane. to jakis blad? czy co? bo nie rozumiem o.O' |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
błąd deinstalka pomoze ale narazie nie deinstaluj tylko w czasie gry wciścij: Ctr+Alt+c i wpisz [PHP]moveobjects on[/PHP]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|