|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dziewczyny, ale przecież Ci ludzie, którzy sobie tak nawzajem słodzą najzwyczajniej w świecie się lubią. Czy jest coś złego w tym, że okazują sobie w ten sposób sympatię?
Mi osobiście wydaje się to bardzo miłe. I lepiej, że właśnie w ten sposób się integrują niż jakby mieli jednoczyć się we wspólnym nieszczęśniu, albo przeciwko komuś. Zawsze możecie włączyć ignora dla osób, które Was tak drażnią słodkim stylem wypowiedzi ![]() Uważam, że w dobrym tonie jest zadać pytanie "Co u Ciebie?" Taka forma okazania zainteresowania, nawet jeżeli oczekuje się prostej odpowiedzi: "Dzięki, wszystko w porządku." A spotkałam się z teorią (szczególnie na gadu), że zadawanie tego prostego pytania nie jest mile widziane. Co do komentarzy zdjęć - uważam, że bardzo miło jest dostawać komplementy i założę się, że tym wszystkim dziewczynom miło jest czytać, że są ładne, fajnie się malują, albo ubierają. Mało znam ludziów w realu, którzy są w stanie powiedzieć komuś komplement. Spotkałam się już z przypadkami "Chciałam powiedzieć Ci, że... ale bałam się, że mnie wyśmiejesz". Czemu tego nie nadrobić tutaj? Cuś mądrego chciałam jeszcze dodać, ale mi nie wychodzi ![]() A teraz rozpętam 3 wojnę światową i by Wam nie było przykro, że jesteście pomijane w tych wszystkich słodkościach: .error, Chryzantem Złocisty lOfFcIa ![]() ![]() wAsHa kOfFaNa, rOoShoFfa xXxeMoBjÖrKxXx I życzenia wesołych świąt ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
.error ma rację, drażni mnie to zjawisko, bo zalatuje straszną sztucznością. to zasmucające.
i bjork nie mow, ze nie zauważasz róznicy między byciem miłym a włażeniem komus w dupe, bo to juz nawet zasmucające nie jest.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ano jest zasmucające. Ale jeśli mam być szczera to wolę takie włażenie do dupy niż np. wyzywanie się od szmat i suk
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() mimo wszystko z mojego punktu widzenia forum wcale nie tonie w takich slodkosciach, znam sytuacje wielu osob i wiem, ze X nienawidzi Y, a Z nie moze przecierpiec X. aby nie stwarzac zlej atmosfery oznaki antypatii sie czesto chowa, wiec zostaja tylko te neutralne i pozytywne. niedojrzaly emocjonalnie nastolatek + internet zawsze niesie jaskrawe i dziwne zjawiska na forach i portalach spolecznosciowych... a moze to ja zbyt selekcjonuje posty, wiec takie akcje mnie omijaja? nie wiem. ale to nie jest problem tego forum, to problem internetu i jego uzytkownikow.
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
A ja wlasnie odwrotnie. wtedy przynajmniej bylaby jakas wymiana pogladow, nawet jesli mialaby sie ograniczyc do rzucania bluzgow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
|
![]()
No i czytam ze zrozumieniem, i czytam, i wyjść z podziwu dla error nie mogę
![]() Error, ty ******** *******, co Ty sobie ****** ******* ******** myślisz???!!! Co Ci ********* przeszkadza w tym ******** forum???!!! No pytam się do ******** nędzy ![]() Czy tak ma wg Ciebie wyglądać kulturalna dyskusja dotycząca tematu "Co sądzimy o tym forum?" I czy na tym polega wymiana poglądów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
nie, to sie akurat nazywa nadinterpretowanie. powiedzialam tylko, ze forum jest monotonne ze wzgledu na wzajemne wlazenie sobie w dupsko. moze i przesadzam, ale jakis bojowo nastawiony nab by to urozmaicil. no ale niewazne - przeciez to kulturalna wymiana pogladow.
![]() pozdro od error (vel EROOOOOOOOOOR {busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii}) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
|
![]()
Zaczynam jarzyć
![]() Brak Ci Angela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
zgadlas. jestem niewyzyta, a wiekszosc obecnych uzytkownikow jest bardzo wstydliwa. wiesz moze, jak rozwiazac ten problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |