|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
To wy jeszcze żyjecie?
Już dawno nie gram w simsy. Przestałem grać ponieważ miałem problemy techniczne i zniknąłem. Mam na myśli The Sims 3 Ja też pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Jeżeli ktoś jeszcze wchodzi na forum a chciałby pogadać z ludźmi o simsach, pograć w banowanko lub liczenie do miliona, to wraz z ludźmi z forum zrobiliśmy mały serwer na Discordzie
https://discord.gg/rQpMXz
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podpisuję się
Ludziom musi się naprawdę ostro w życiu nudzić.Co do forum-lubię je,chociaż czasem mam wrażenie,że wszędzie wokół jest pełno kółek wzajemnej adoracji...no,ale tak to już jest na większych forach,trudno,żeby się wszyscy razem trzymali... ![]() Więc tak jak mówiłam-lubię to forum,ale nic poza tym,nie jestem do niego specjalnie przywiązana.Tylko żałuję,że nie ma tej atmosfery,którą miało SW. |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 12
|
wlasnie chyba na odwrot, heh
zreszta, co sie dziwic, jestes tu dopiero od grudnia 2006... oj duuuzo cie ominelo [mnie w sumie zreszta tez, jakies 4-5 lat temu tu przez chwile bylam, ale pamietam jak przez mgle ;p] Ostatnio edytowane przez beliel : 28.09.2008 - 00:07 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Reneaes (czy jak mu tam było) źle skończył, więc czekam na twój rychły koniec ![]() Amer w paru kwestiach ma rację... i nie liże jej dupy, bo sam z tą Panią darłem niejedne koty jeśli ktoś nie potrafi oddzielić życia codziennego od pisania bzdetnych postów na forum ...to tak, to jest chore. / jednorazowy post
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
wlasnie taki mamy problem, ze kazdy, na dodatek nie widzimy, kto je dodal...
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|