|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Musisz ustawić w sklepie gablotę do kupowania psów i tę do kotów-takie,które są w sklepach zoologicznych Maxisa
![]() Gabloty te będą się automatycznie "wypełniać" nowymi zwierzakami,a jeśli "wciśniemy" któremuś z klientów zwierzaka,to gdy wejdziemy do niego do domu,gra się nas zapyta,czy chcemy mieć tego psa/kota w rodzinie ![]() U mnie najwięcej zysku przynosił sklep z obrazami ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie nigdy zaden sklep nie dal zysku(tylko jeden ale wiecej niz polowe zawdzieczam boolProp'owi!
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
najlepiej zrobic salon samochodowy
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam najlepsze (raczej) zyski ze sklepu z zabawkami własnej roboty, duże mam też z elektroniki i z salonu samochodowego
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja założyłem elektroniczny i po kilku dniach (simowych) kupiłem sobie super domek za 90 tys. <lol> i właśnie zakładam 2 przedsiębiorstwo.
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja zrobiłam sklep zoologiczny plus opłata za wejście. Miałam staw i wszyscy klienci zaczęli łowić ryby. Jak miałam dziecko to te dziecko klientów mi zagadywało, więc oni mile spędzali czas a ja zdobywałam kasę
![]() Plus jeszcze akcesoria dla zwierząt i same zwierzęta... - zyski były duże ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja otworzyłam sklep meblowy i byłam już na 3 poziomie miałam duże zyski
ale brat z siostą nie dali mi dłużej grać. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja największe zyski mam z rzeźb i obrazów, ale tylko tych najdroższych.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja zawsze miałam salony piękności
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi największe zyski przynosi basen, no i salon meblowy.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|