|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam juz The sims 2! Mam! Niestety na razie nie mam żadnych dodatków ale być może już wkrótce załatwię sobie jakiś. A więc nie spodziewałem się że TS2 jest tak wspaniałe! Grafika jest oszałamiająca! Tworzenie postaci jest tak rozbudowane że na myśl o wybieraniu gotowych twarzy w TS1 robi mi sie niedobrze. Nowe opcje trybu budowania - fundamenty i wiele mozliwości budowy dachów (chociaz czasami dobrze dopasowac dach do danego budynku jest męczace). Minusem jest mały wybór mebli i nieciekawe tapety. Mozna wybierać sobie w jakim kolorze będzie dany mebel. No to zajmijmy sie trybem rozgrywki. Sim teraz porusza się szybciej niż w jedynce (nie wlecze sie tak xP ...), mozna przyżadzac wiele potraw, ćwiczyć przed telewizorem, oglądać obłoki na niebie i wogóle wiele nowych mozliwości jest! W kalendarzu sa dni tygodnia i w niektóre dni masz wolne od pracy. I wogóle, wszystko jest lepsze w TS2! TS1 mozna spuścić w kibelku! xP Jestem zbyt oszołomiony by cos więcej napisac, mam nadzieje że mój post sprawi że ci wszyscy co uważają że TS1 jest lepsze kupią/pozycza/ściagną/ukradną/wyczarują TS2 i przekonaja się mam racje mówiąc że dwójka jest najwspanialsza grą na świecie!
Och! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Cosmo - Oburzyłem się na widok twojego jakże oszałamiającego postu!
![]() Może i Sims1 ma gorszą grafikę od 2, ale tu nie o nią chodzi(ale głównie), gra musi mieć klimat! Sims1 miało genialny klimat, którego zabrakło w Sims2, dziecięcia DffÓjEc|-|k!(albo Dziecięcia LegĘdy) tego nie czują, ponieważ ich obchodzi tylko grafika, takie dzieci neo, co nie rozumieją, że to nie grafika czyni grę świetną... Na pewno gdybyś zagrał najpierw w TS1, dopiero potem w TS2, zrozumiałbyś, może nawet i zrozumiesz jak zagrasz chociażby i teraz, po liźnięciu TS2 Po prostu nie masz racji, TS1 to już klasyk/legenda, jak kto woli, ta gra ma COŚ, czego zabrakło w TS2... Mnie TS2 nudzi, ale teraz mam TS2 podróże więc nie narzekam <jupi> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A poza tym nie mów kto ma rację a kto nie bo każdy ma inne zdanie na ten temat. Cytat:
Mnie TS1 nudzi i tyle. Wyraziłem tylko swoje zdanie a ty już na mnie naskakujesz. Tak jak powiedziałem: KAŻDY MA INNĄ OPINIĘ NA TEN TEMAT. Wystarczy jedynie uszanować zdanie innych a nie ciagle upierać sie przy swoim. A poza tym, ci którzy uważają że TS1 jest lepsze maja po prostu za słabe komputery by TS2 chodziło dobrze więc wyżywają się na innych z tego powodu i wmawiając sobie że TS1 jest lepsze... |
||||
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Co do mojego poprzedniego posta w tym temacie to... wogóle teraz mam odmienne zdanie. Tamtego posta pisałam bo strasznie byłam zafascynowana petsami(zwierzakami) The Sims 2 szybko mi sie znudziło, jak już tu wiele osób powiedziało niema tego klimatu, no i oczywiście brakowało mi mojego kochanego misia Podjadka
![]() ![]() ![]() P.S. gdyby nie ta jakże przez was zmieszana błotem jedynka nie było by tej waszej Cud, Miód dwójki. xP Troche szacunku dla klasyki... Ostatnio edytowane przez MiNuTkA15 : 09.01.2008 - 07:39 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To jest Niedźwiadek Niejadek a nie podjadek.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jean no ja niewiem czy po 2 tygodniach znow dopada nas ochota na simy, ja na przykład mogłam 3 miesiące nie grac i jakoś mnie nie ciągneło do komputera żeby włązyc ts2. I teraz tez mnie nie ciagnie
![]() Acha no fakt, pomyliło mi sie, myślałam ze Podjadek ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A ja uważam że lepsza jest 2 bo ponieważ gdyż w sims 1 było zbyt mało opcji tworzenia sima nie mogłem rozwinąc zkrzydeł, byłem jak Kubica w zakorkowanej ulicy.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja wole The sims 2 ;D
Jest więcej opcji, lepsza grafika, dochodzą aspiracje, pragnienia, obawy. Dzięki temau gra stała się bardziej realna. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 16.02.2008 - 20:31 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|