|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Super odcinek! Fajnie zrobiłaś tą walkę i jak Herbata wyłazi z samochodu (a propo - jak?) Czekam z niecierpliwością na nastepny odc. ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 18
|
![]()
Boskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
''Mam cie w dupie stary trupie ,lepiej podrap mnie po dupie'' :laugh:
Przez to ciągle sobie to śpiewam jak robie śniadanie ![]() ![]() Wszystko było zawaliste. Jak spadł z łóżka ,walczył z dziadem ,jak gadał o swoich dzieciach... WSZYSTKO!!! Czekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wielki respekt za tricki i połączenia animacji. Ty to masz głowę do takich rzeczy. Polecam Ci branżę przy efektach specjalnych. Serial jest bardzo dobrze wykonany. Strona dźwiękowa wymaga doszlifowania. Jak już wspominałem: głosy, czasem pobrzękują (szczególnie przy krzyku i śmiechu), warto przetestować odległość od mikrofonu (jak wychodzi różny ton głosu w różnych odległościach), poszperać w opcjach. Po za tym dodałaś dźwięki tła i muzykę w tle, co jest bardzo dobrym posunięciem.
Sama treść jest już bogata na samym początku. Co prawda, ogólnej fabuły jeszcze nie widać, ale sam sposób narracji i wprowadzenia jest oryginalny. Owacje na stojąco dla Enudy za jej wytrwałość, staranność i perfekcjonizm. Z odcinka na odcinek, coraz lepiej. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nakręć drugi odcinek , po prostu wymiatasz ! :happy2: :happy2:
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak dokonałas SPADANIA Z ŁÓŻKA?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Gdyby nie jedno hasełko które zarzucił dziadek odcinek ten byłby strasznie pusty i nudny. Widać ile w to starania włożyłeś/aś jednak to nie wszystko by coś stało się hitem. Powiedzmy że to był falstart czekam na drugi odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale się uśmiałam. ;d
Świetny filmik. Fajnie wykonany i niektóre teksty mnie powaliły. I te wszystkie triki itp. Podziwiam po prostu. Wg mnie to jest doskonale wykonany. fakt, że fabuła trochę oklepana, ale niektóre teksty są fajne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak bym słyszała swoją babcie."Nie będę tej chemi kupowac". Świetne 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |