|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bryła ok...brak ogrodu mi przeszkadza... (więcej drzew..kwiatów, krzaczków,wody czy czegokolwiek...) salon ok
przedpokój tez.. ten dywan powtarzający się w kilku pomieszczeniach mi się nie podoba.... kuchnia ok łzienka tez.. nic dodac nic ująć..szkoda ze wiekszac to dodatki z neta ale cóz..jest Ok. ocena:7/10 pozdrawiam P.S. Popracuj nad ogrodem!!!
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ten domek jest wspaniały
No po prostu cudo Nie mam sie do czego przyczepić. 10/10 nicole3131- tez nigdy bym nie przypuściła, ze w Sims 1 da sie zrobić coś tak super
|
|
|
#3 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
ładnie i nowocześnie. Jedyne, co mi przeszkadza, to ten kominek w łazience na ostatnim zdjęciu. Do ogrodu sie nie przyczepiam, bo sama też nie umiem robić.
9,5/10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jeeeeeezuuuuu, to jest piękne ^_^ 10/10
![]() Ja chcę to ściągnąąąąąć!!!!!!!! |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Barrdzo ładny domek! 9,59/10
![]() Mały minus za dywan w łazience... |
|
|
#6 |
|
Guest
|
bardzo ciekawy
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
mnie sie podoba cały ! pieknu dom !gdybym ja w nim nieszkała mogłabym sie zgubic!praosze o stronke z dodatkami
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
jedynie co mnie dobija to kominek w lazniece a reszta jest boska ocenka 9.9/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Domek mi się podoba
Bryła taka w moim stylu, jest ok ;D Rzeczywiście pokój gier nie bardzo, ale przecież nie wszystko musi być doskonałe Ogrodów także nie umiem robić, a Twój wcale nie jest najgorszy :] Najbardziej podoba mi się salon. Za całokształt - 10/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek ładny widziałam kręcone schody uwielbiam je
![]() Ocenka krótka 9,5/10 |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|