|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
edit: już sobie poradziłem Ostatnio edytowane przez Dami : 15.02.2008 - 12:04 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Te plaże i opcje opalania powinni zlikwidować.!
Mój nastoletni Sims, gdy na wakacjach nad `morzem` się opalał, a po czasie wstał to miał czerwoną skÓrę [spaloną, a jakŻe xd]. Dobra, dziecku [z tej samej rodziny] też pozostała taka pamiątka. Myślałam, że przejdzie. Jednak tylko dziecku zeszło to oszpecenie, a starszej nie, mimo, że kombinowałam z pudrami [może to był błąd? O.o] i innymi takimi żeby to zakryć. Wysłałam ją nawet na studia, lecz nadal ma tą czerwoną skÓrę >.< ^ Zaczerpnięte z wątku : `Spalony Sims`, gdzie niewiele osób mi pomogło ;x Jest na tą feralną opaleniznę jakaś rada? DziiĘkuję.! *kłania się nisko* ________________________ `Rozmawiałam z kaloszem, który spadł z pułki -Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał.` |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
yyy moi simowie zawsze się opalają na brązowo nigdy jeszcze się nie poparzyły.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kubuss ja ci zazdroszczę!
Mi sie sim opalił raz na czerwono (skin z neta). pojechałam do domu i nie zeszło mu przez ok.4-5 dni. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moje simy też sie nigdy nie poparzyły. A każe im sie opalać i czekam aż same skończą, czasem trwa to prawie cały dzień.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
U mnie często jest tak, że Simy za drugim razem opalają się na brązowo. Za pierwszym, niestety, są czerwone jak buraki ;D
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
moja simka opaliła się na plaży na brązowo przyjechałam do domu i już simowski rok się trzyma. Co mam robić?(nie chce żeby była mulatką)
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chyba da sie opalac na parceli mieszkalnej....
Stawia sie po prostu parcele nadbrzezna i wybiera,ze to parcela mieszkalna. Buduje sie dom,nie?Normalnie,wprowadza sie rodzine... i niech sie opalaja... ![]() ![]() Sama nie probowalam,przeczytalam to na jakiejs stronie w necie ![]() Jak oparzenie nie zchodzi,to sprobuj ochlodzic sima woda z kranu(jest chyba opcja pij wode czy cos takiego.....mam zainstalowane w innym jezyku dla tego nie znam za dobrze polskich opcji i polecen-sorry) Przy okazji:U mnie tylko jedna simka miala dobra opalenizne(ToBylaNastolatka) A reszta albo nieopalona(nie chce ich opalac,bo lubie 'biala' skore-a sama tez sie nie opalam...),albo czerwona 'jak buraki' jak ktos tu tak napisal Ostatnio edytowane przez Hermione : 14.07.2008 - 12:13 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dokladnie jak wyzej normalnie sie stawia parcele ale z plaza... moje simy czesto sa opalone natomiast, moze dwa razy mi sie oparzyly. nie wiecej,
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No dobrze, po wielu pisaniach, że NIE DA się opalać na parceli mieszkalnej, tylko plażowej dzisiaj napiszę, że podobnież się da
![]() Znalazłam moda, który pozwala opalać się gdziekolwiek ![]() Myślę, że może Wam się przydać... Jeszcze go nie psrawdzałam, ale na pewno wymaga dodatku podróże ![]() Oto link: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=295611 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|