|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
No nie....ten domek jest śliczny ;( Znowu muszę dać 10/10 ;( No dobra...10/10
To jest genialne
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo fajny,chociaż mi też brakuje ogrodu.
Podobają mi się takie małe domy
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Super! Trzeba przyznaćże domek ma swój klimat
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
10 bez dyskusji !! Strasznie pozytywnie jestem zaskoczony, przyznam szczeże, że tak patrze na tą bryłe i tak sobie myśle znowu jakis kicz <tynk mi sie nie podoba> a tu szczenka opada, dla takich projektów jak ten Twój warto wchodzić na tą stronke i oglądać domy!! To drewno jest wyśmienite! Niby taki prosty dom a jak cieszy.
Oby więcej takich prac jak Twoja :shifty: |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kiedy sama buduję domy, chcę aby były funkcjonalne i wszechstronne. Lubię, kiedy efekt mojej pracy doceniają inni. Twoja budowla została dość dobrze przyjęta przez userów. I mam nadzieję, że to zmotywuje Cię do dalszej pracy. Dom sprawia wrażenie zadbanego i uporządkowanego.
|
|
|
#7 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
No ładnie. Bez zastrzeżeń
W środku nowocześnie ale zarówno ciepło i przytulnie najbardziej podoba mi się chyba salon ale co nie oznacza że reszta mi się nie podoba Wszystko idealnie Daje rzecz jasna 10\10 |
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
dziekuje, dziekuje <ukłania sie>
Chyba dam do ściągnięcia (niestety nie wiem kiedy), bo dawno nie usłyszałam takich motywacji Ciesze sie bardzo
Ostatnio edytowane przez marandile : 25.11.2007 - 21:15 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Szkoda, że dałaś tak mało zdjęć z zewnątrz.
Dom mi się podoba, jest ładny, nawet bardzo, ale nie przypadły mi do gustu kafelki w łazience. Za dużo tych kółek, jak dla mnie. ;D Brakuje mi w tym domku jakiś żywych kolorów. Wnętrza wydają mi się takie lekko wyblakłe. A tak to super. 9/10 ^^ |
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Mi się bardzo podoba ;D
Ładnie urządzony. I w ogóle super. 10/10 P.S. Skad masz tą kanapę?
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|