|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem załamana
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Likagirl no super! Ale czegoś nie rozumiem... Iwona pocałowała w policzek jednego z nich i ten sam dobierał sie do Asi?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
"Sakramenty życia" odcinek 15 (ostatni)
-Nie mozesz zabic mnie i swojego wnuka!!!-krzyknela Magda -Co!!??-wrzasnela Klaudia -Tak wlasnie to!!-krzyknela Magda -Ty idiotko zaplacisz za to!! Nie chce wnukow!!-krzyknela Klaudia To bylo starcie!! Klaudia juz celowala z pistoletu gdy podbiegla Iwona oslonila corke i.... -AAAAaaaaa!!-krzyknela Iwona Tak wiec ta historia tak sie skonczyla...Klaudia trafila do wiezienia a Iwona... -Basiu...Magdo!!!-zawolala Iwona -Tak mamo-powiedzialy -Jak pieknie byc w domu i mieszkac z rodzina!! A nie w szpitalnym lozku-powiedziala Iwona Ta historia byla opowiadana z pokolenia na pokolenie...Az w koncu prapraprapraprawnuk Iwony zdecydowal sie opowiedziec ta historie...Pewnej wytworni filmow...Rezyser kupil ta opowiesc i nadal jej tytul "Sakramenty zycia" I tak w swiecie simowym ta historia byla na pierwszym miejscu!!! THE END Napisze jeszcze...Ale najpierw pomysle co mam napisac... Ps.Bylam w Sudetach... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
„Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims”
Odcinek 7 Majka wzięła ciastko i je zjadła ze smakiem. I znów zaczęła rozmyślać nad monotonią swojego życia, czyli układu: plan filmowy, trup, plan filmowy, trup. Jak tak pomyśleć to takie życie jest męczące. Co Majka ma zrobić??? Nawet ona sama tego nie wie. Jednak wpadł jej do głowy pewien pomysł. Majka postanowiła nająć jakiegoś czarodzieja, wiernego sługę. Był jednak problem jak takiego znaleźć??? Dla niektórych może się to wydawać niemożliwe, ale jej się udało. Mianowicie najęła Toma Riddle’a lub jak kto woli Lorda Voldemorta (wiem wiem, że to przesiąka Harry’m Potter’em). Wypytała go dokładnie o wszystko. Gdy zapytała co planuje zrobic z Harry’m Potter’em oppowiedział: - Harry Potter kto to??? – Majkę zamórowało dopiero do niej dotarło, że to co napisała J. K. Rowsim nie jest w 100% prawdą, że Harry Potter nie istnieje albo jeszcze się nie narodził (ojej to naprawdę zaczyna przesiąkać Harry’m Potter’em). Gdy Voldemort się dowiedział czego dokonała Majka zaczą do niej mówić „Pani” więc Majka znalazła wiernego sługę. Była z siebie dumna. Następnego dnia zagrała ostatnią scenę w filmie Harry Simpotter i kamień simów i dostała zapłatę w wysokości 20 000 000$. Była w niebo wzięta!!! Stała się prawie najbogatszym simem na świcie!!! Pod przywództwem Majki jej sługa stał się postrachem żywych i umarłych. Gdy Voldemort zaczął się sprzeciwiać rozkazom Majki doszło do takiego dialogu: - Jak śmiesz się sprzeciwiać moim rozkazom!!! – wrzasnęła Majka - Nikt nie będzie rozkazywał Czarnemu Panu!!! – odparł sługa - Ach tak więc chcesz skończyć tak jak wszyscy, którzy ze mną zadarli??? Voldemort uświadomił sobie kim dla niego jest Majka - Ach Pani przebacz swemu nędznemu słudze – powiedział błagalnie Voldemort padając na kolana przed Majką - Tym razem ci przebaczę ty nędzny tchórzu – odparła Majka Na tym ich dialog się skończył. Majka postanowiła zagrać w filmie pt. „X-sim”. Kogo zagra Majka??? Czy ktoś jej się narazi??? Czy kupi sobie nowe buty??? Tego dowiecie się w następnym odcinku. Koniec odcinka 7 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
aha... a ja myślałam że ten Kamil czy jak mu tam chodzi z tą iwoną... kapuje!
A tera 6 odcinek "Ona+on-ona & cena przyjaźni" Szli, szli i szli... Tomek pierwszy za nim Karolina a na końcu Ola objęta z Mateuszem. W pewnym momencie Tomek spytał Karoliny czybędzie z nim chodziła. "Czemu nie? Tak dla odczepki" pomyślała Karo. - OK. - To super!!! Potem coś strzeliło jej do głowy; non-stop sie śmiała nie wiadomo z kogo lub czego. Nie mogła z nikim zamienić ani słowa bo sie śmiała. Dopiero jej mima zrzedła po rozmowie z Matim. - Ja z Tomem to dla jaj... - Jak z nim zerwiesz to ja z Olką skończe- groził Mati - Nie możesz!!! - Zobaczysz... Karolina potem wysłała SMS'a Tomkowi, a tam:".... Co tam pisało? Czy Mateusz zerwie z Olą? Dowiecie sie niebawem!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
"Zakręcony świat" odcinek 13 (13 pechowa
![]() -Dobrze, puść ją-powiedziała Iwona do Kamila Kamil puścił Asię i podał jej bluzke.Ta odrazu ubrała sie i powiedziała -Czemu ty ...Iwona po co-nie umiała znaleźć dopowiednich słów -To był taki test-odpowiedziala Iwona -Aha, to zanczy ze jeste przyjeta do waszego klubu?-spytała Asia -Juz prawie, musisz jeszcze zostac sama w nawiedzonym zamczysku.Czyli tutaj, na całą noc.Ehem..SAMA -Dobrze.Ale to naprawde jest konieczne?Nie lubie nawiedzonym domów. -Jesli chcesz top mozesz opuscic ten dom teraz ale wtedy..wiesz co -Ah..no dobrze. -Świetnie.Przyjdę po ciebie jutro ranem.Dobranoc. I wyszła.Tak Asia zostala sama.Co miała robić?Troche strasznie tak samej daleko od domu dziewczynie która ma spędzić noc w nawiedzonym domu.Może to tylko bzdura i ten dom jest...jak zwykły inny dom.Nikt niewie czy to prawda, moze ten dom jest nawiedzony.Asia sie o tym przekona lecz nikomu nie powie jak to było.A czemu?Dowiecie się w nastepnym odcinku |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No wiec zaczynam swoja kolejna telenowele.....A jest to:
"Życie w rozkwicie" odcinek 1 Ta historia jest pełna chwil radosnych i smutnych..A to spotyka pewna paczke przylaciol: Kamile, Lucyne, Magde, i Beate...To jest babska paczka...Rozmawiaja o róznych rzeczach...Maja wszystkie 15 lat...Rodziny tej paczki znaja sie doskonale... Kamila to wysoka i ładna blondynka...Ma na nazwisko Gim..Ma brata Henryka...A jej rodzice to Weronika i Andrzej...Potem Lucyna to zgrabana i seksowna brunetka..Ma nazwisko Blue..Rodzeństwa nie ma..Rodzice to Gabriela i Maciej..A Magda i Beata to rodzeństwo Plus..Ich rodzice to Sara i Darek.. -Dostałam 3 z kartkówki-narzekała Magda -A ja 2 i co??-powiedziała Basia -Wszystkie chodzimy do jednej kalsy nie kłóćcie sie!!-krzykneła Kamila -No ja sie mam czm cieszyc dostalam 5-powiedziala Lucyna -Wiecie co?? Ja dostałam 4....-powiedziala Kamila -Ooo...2, 3, 4, 5...Po kolei-zauważyła Beata -A wiecie że na nasza ulice przeprowadzila sie ten slodki Paweł??-zapytala sie Kamila I od niego właśnie wszystko sie zaczeło.... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]()
"Życie Nastolatek"
Opis W każdym kolejnym odcinku tego serialu poznamy przygody dwóch przyjaciółek nastolatek Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|