Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.02.2004, 10:30   #1
Alicja Z.
Guest

Domyślnie

ok, wieć w takim razie ja piszę dalej a musze wam powiedzieć ze simska bedzie miała jeszcze kilk dramatów zeby nie było zbyt nudno.
No wieć tak: Simka musiaała telikatnie i ostrożnie powiedzieć synkowi że tatuś nie żyje. Weszła do pokoiku i aczeła rozmawiac w końcu przeszła do stena sprawy. Powiedział synkowi że tatuś poszedł do nieba bo go wielki sims przywołał do siebie.synek zrozumiał że jego tatuś nie żyje. Przed matką pokzała ze jest "mężnym" simem. Ale kiedy ona tylko wyszła z pokoiku rozpłakał sie.Simka usłyszała to i wróciła do dziecka. Płakali tak obaoje aż do póxnego wieczora.Niby on ją i jej synka zostawił ale ona nadal go kochała. Gdy poczuła siostry dłoń na ramieniu poczuła sie bezpiecznie tak jak przedlaty, kiedy mąż wyżucił ją z domu. Musiała sie komuś wyżalić i zrobiła to na ramieniu swej siostry. Mówiła że nie ma wogóle życia osobistego itd.Siostra postanowiła zapoznać ją z pewnym mężczyzną , który pracuje z nia w policji )(CDN)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.02.2004, 11:14   #2
verben
Guest

Domyślnie

Fajne opawiadanie troche tam goryczy i złości n koniec i to mi się podoba tylko żeczywiście w złym dziale chyba ! Ale opowiadanie jest cool !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 07:00   #3
dona
Guest

Domyślnie

ODCINEK 2
Wiec Elmira postanowiła ją usuną, ale zeby to zrobic musiała sie z nią zaprzyjaznic.I to jej sie udało ,zawsze gdy robiło sie ciemno wybierały sie na zakupyi umiawiały sie na coctajle Elmira postanowiła otruć ANIn (tak miała na imie zona MIchała z którym grała w filmie Elmira).
Elmira zadzwoniła do domu Anin i michała .Anin odebrała i umuwiła sie z Elmirą w miescie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 07:20   #4
Ersa
Guest

Domyślnie

Hmmm, i co dalej? Troche krótkie te odcinki..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 10:10   #5
Nindë
Guest

Domyślnie

Moge tez opowiedziec historie??
Mieszkal sobie Artur Poor (znaczy biedny)..Mieszkal on w domku gdzie mial tylko 1 pokoj..A wnim miescila sie laienka kuchnia i sypialnia..Zyl bardzo skromnie..Gdy przyjechal do miasteczka nie mial zadnych przyjaciol..Wszystko mu bylo obce..Lecz w koncu zaprzyjazil sie z Natalia Kran..Gdy z nia sie zaprzyjazil ona sie w nim zakochala i chciala porzucic dal niego meza..Mowila razem z sowja kolezanka Karolina Kropeczka..
-Wiesz jaki Arturt jest szarmancki...Taki dzentelmen...I jaki przystojny..-mowila Natlia..
-Naprawde?? A on jest bogaty??-zapytala Karolina..
-Nie jest biedny jak mysz koscielna..Ale mi to nie przeszkadza-odparala Natalia
-A gdzie on mieszka?? Chciala bym sie z nim spotklac..-powiedziala Karolina
-Ale..Ale...Po co??-zapytala sie Natalia
-No chce go poznac..Bardzo chcialabym poznac tego jedynego..-Odowpiedziala Karolina.
-Ale on jest zajety..-Powiedziala Natalia
-Przez kogo??-zdziwila sie Karolina
Natalia umilkla..A Karolina zrobila pytajaca mine..A Natlaia umilkla i dala Karolinie adres..
Karolina zapukala do drzwi..Byla przejeta..Czy on bedzie mezczyzna mojego zycia?? Czy w nim sie zakocham?? Takie pytanie krazyly jej po glowie..CDN.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 10:39   #6
dona
Guest

Domyślnie

ODcinek3 Anin przyjechała na miejsce.Przy stoliku czekała na nią Elmira była bardzo powarzna, ale miała tylko jedno w głowie Aby otruc Anin. Anin usiadła przy stoliku i zamuwiła coctajl owocowy i mineralke.Elmira zamuwiła to samo i zaczeły rozmawiec na temat kariery na temat Mody i towarzystwie, w koncu Anin wyszła poprawic Makijaz to była jedyna szansa ,aby ją otruc wiec Elmira wsybała trutkę dla szczurów do wody i do coctaliu. Gdy wruciła Anin Zaczeła pic coctail. Az zaczeło krecic sie jej w głowie ale tylko chwilowo. Przezyła to spotkanie ale tak sie zle poczuła jak wruciła do domu była bardzo słaba i nie mogła dojsc do wejscia .Ale udało sie jej połozyc w sypialni na dole .ZA to Elmira sie cieszyła siedząc i opalajac sie na plazy .Gdy wrócił Michał doznał szoku .Co sie stało zobaczy cie w nastepnym odcinku nr 4.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 11:45   #7
Kara
Guest

Domyślnie

Super te opowiadanka! Piszcie kolejne odcinki bo sa bardzo ciekawe. Jak ja cos wymysle to tez tu napisze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 16:06   #8
Karolcia

Reputacja: 10
Domyślnie

A bardzio ciekawe!! Te dramaty hehe.......coś w sam raz nie dla mnie...ale jak na telenowele to mash ekstra venę twórczą

Cieść Cam xD
Karolcia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 16:11   #9
Nindë
Guest

Domyślnie

Odcinek 2

Karolina stala przed dzwiami i czekala..Otworzyl jej Artur...Byl on wysoki,blondyn,elegancko ubrany..
-Wejdz prosze-powiedzialm Artur
-Och dzieki, fajne mieszkanie-odpowiedziala Karolina
-No nie za bardzo ale o nie dbam, mam dobra prace i nie dlugo bede mial lepsze mieszkanie-powiedzial Artur
-Wiesz no...Podobasz mi sie.-Poiwedziala Karolina
-Milosc od pierwszego wejrzenia co??-powiedzial Artur
-No..Ale..-Powiedziala z trudem Karloina
-Wiem ze podobam sie kobieta no i mezczyzna tez..-powiedzial Artur
-Umowisz sie ze mna??-zapytala Karolina
-Przykro mi jestem zajety, no wiesz praca..-powiedzial Artur
-Acha..-posmutniala Karolina-To czesc..Ja tak wpadalm tylko na minutke..
Odeszla wsciekla i zawiedziona,ale wiedziala ze bedzie walczyla o milosc Artura z Natalia..Choc to jej najlepsza przyjaciolka..
Kilka dni pozniej..
Rozmowa Karoliny z Natalia w kawiarne..
-Wiesz slyszalam ze Artur spotyka sie z Adrianem Ćwirem i Sewerynem Pasek-powiedziala Natalia
-Tak?? Moze to jego przyjaciele..-odrala z ironie Karolina
Nagle Natalia szturchnela Karoline
-Ej patrz to przecierz..-powiedziala z trudem Natalia
-Artur z Ela Grabowska!!-zdiwila sie Karolina CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 17:27   #10
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

Ja też chce!!!

Odcinek 1"w kręgu marzeń"

-Karolain, życie nie może się tak skończyć.. Nie teraz..
-Stello, ale się skończy.. Wiem ,że chcesz żyć.. Ale w obecnej sytuacji..
-Cicho.. Ktoś idzie..
Rzeczywiście.. Ktoś szedł cicho, krok po kroku...
-To oni! To oni!
-Karolain zachowaj zimną krew.. To na pewno nie Ci sami co nas tutaj zamknęli ..
-Na pewno oni!
-To czemu by się tak skradali?!
-No racja...- Karolain nie dokończyła, ponieważ przerawał jej donośny, a zarazem ciepły i cuły głos
-Co wy tutaj robicie? Boże! Stella Groote! Karolain Koalo!
-I mówicie ,że oni was tam zamknęli dla okupu?!
-Nom
-To było straszne!!!
-Karolain, zamknij się, za bardzo panikujesz..
-Wiesz co Stella!!?? Wkurzasz mnie!! Ja nie panikuje!! Ide sobie ,wiesz!
-Papa

-Hehe, już wiem jak się pozbywać troszkę głupich osób
-No wiesz, ja mam już z nią wprawę.. Kurde..
-Co się stało?
-Wiesz zapomniałam się przedstawić.. Stella Groote
-A.. Mike Moore..
-Miło mi..
-Mi też..
Po tych słowach oboje ucichli. Siedzieli na brązowych fotelach w domu Mikiego. Nagle on (Mike) wstał ,po czym przykucnął obok Stelli:
-Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Schwytają ich..
-Łatwo Ci mówić..
-Ja będę z tobą- po tych słowach czule ją pocałował (w usta oczywiście)...........
CDN

I cio myślicie? ? Chcecie więcej?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania